beyazkelebegim Evet hanımlar yine ben 🙃 Şunu kullan perden bembeyaz olur diyeceğiniz fikirlere geldim ☺️ Temizliğim bitti ama perde konusunda normal deterjan çok fark etmiyor o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var.
Vlns beyazkelebegim bugün yıkadık. Makinaya bi bulaşık tableti tülün arasına. Üste de karbonat ve yumuşatıcı
Aliyeylmz27 beyazkelebegim Bende bunun la ilgili bir post acikcaktim 😊iyi oldu sizin sordugunuz bende bilgi ve önerilerinizi almak istiyorum hanımlar😊
cankuzularim Vlns Allah askina su perdelere bulasik makinasi tableti koymadın perdeler çürüyor zamanla farkında olmadan ben bizzat mağduruyum
beyazkelebegim Gul-42 önceki yorumlarda yumuşatıcı koyun da denilmiş. Sebebini öğrenebilir miyim? Daha önce yıkadığımda hep koyuyordum
Kizimmmmm beyazkelebegim gözenekleri tikadigi için temiz yikanmazmis. Perdeciler öyle diyo. Ben hiç yumuşatıcı kullanmam.
Gul-42 beyazkelebegim yumusatıcı beyaz bısey morartma ozellıklıgı vardır zamanla perde rengını degıstırır canım
beyazkelebegim Vlns yanlış hatırlamıyosam bende bu şekilde denemiştim ilkinde açılmıştı ikinci yıkayışımda açılmamıştı 😁
prensannesiiiiiii Duru nün granül sabun olanından kullan inan bana çok mükemmel yapıyor benim odamdaki isli perde mi bile bembeyaz yapti🙂
beyazkelebegim prensannesiiiiiii yaaaa daha önce hiç duymamıştım bütün marketlerde satılıyor mu acaba
Canparcam_ beyazkelebegim Ben perdelerin içine yarım tablet atıyorum tam atınca aşırı derecede köpuruyor yarım atınca o kadar kopurmuyor 🤗 Yumuşatıcı olarakta yumos kullanıyorum mis gibi kokuyor hemde bembeyaz oluyor 😊