cankuzularim Vlns Allah askina su perdelere bulasik makinasi tableti koymadın perdeler çürüyor zamanla farkında olmadan ben bizzat mağduruyum
prensannesiiiiiii Duru nün granül sabun olanından kullan inan bana çok mükemmel yapıyor benim odamdaki isli perde mi bile bembeyaz yapti🙂
beyazkelebegim prensannesiiiiiii yaaaa daha önce hiç duymamıştım bütün marketlerde satılıyor mu acaba
Canparcam_ beyazkelebegim Ben perdelerin içine yarım tablet atıyorum tam atınca aşırı derecede köpuruyor yarım atınca o kadar kopurmuyor 🤗 Yumuşatıcı olarakta yumos kullanıyorum mis gibi kokuyor hemde bembeyaz oluyor 😊
Asl90 beyazkelebegim vala çok şey denedim kosla tülünden tut karbonatına kadar ama en iyisi şokta satılan tül perdeler için toz var baya fark etti benim tüllerde ismini hatırlamıyorum şokun markasıydı sanırım m ile başlıyordu galiba
Sarikuzumalp beyazkelebegim çamaşır sodası kesinlikle. Deterjan bölümüne katın. Kar gibi çıkarıyor perdeleri.
BalKizimElisam beyazkelebegim En son yikamam da beyaz sabunu rendeledim, arap sabunu az bisi vede deterjanda koydum. Makinada beklettim misler gibi oldu vlla.😀
Yektammm beyazkelebegim normal toz ve yumuşatıcı kullanıyorum sadece tozun içine bir tatlı kaşığı şeker koyuyorum 🙈
BalKizimElisam beyazkelebegim sodayi da koydum cok faydasi oldu. Beyaz camasirlarda kullanabilirsin temiz ve beyaz yapiyor
Sarikuzumalp beyazkelebegim Aynı toz deterjan gibi ☺️ beyaz çamaşırlar için de kullanılıyor genelde daha beyaz olsun diye.