deniz_063 1234___ beylikdüzünde yaptırdı zaten yapıldığı andan itibaren kaş çatma olayı bitiyo nekadar bilmiyorum ama 5-6 ay sürüyo sanırım bide alerjik bi bünyesi var 1-2 gün minik minik şişler oluyo sonra geçiyo aslında harika bişeyde işte parasıda öyle😂😂
1234___ deniz_063 evet en azından çocuklarım anne neye kızdın diye sormazlar 😂 burada bazı doktorlar Bin TL’ye yaparken bazıları da iki bin vala aklım baya baya karışık 😂
Nimetdogann 1234___ 1234___ aynen ne yazık ki öyle siz hangi ildesiniz ? Antalyadaysanız Atilla Fesli öneririm beraber de çalışmıştık mükemmel bir cerrahtır :)
1234___ Nimetdogann yok maalesef Mersin’de oturuyorum .geçen ay bi dermatologa gitti sözde doğum lekelerimi yok edecek diye 2 seans smon DNA aşısının yapıp 4 bin aldı ama bir işe yaramadı
deniz_063 1234___ annem 700e yaptırdı mart nisan ayı hatırlamıyorum ne zamandı yaptırdıktan sonra yaptırdıgı yerede zam gelmis şans işte😂 arkadaşı komple yüze 4.500 vermiş ohhmiss hahaha😂😂
1234___ deniz_063 Ooo baya zam gelmiş ☺️ ben sadece kaş ortasını düşünüyorum ama o da çok kararsız kaldım ☺️
1234___ babyfaceee yaa benimki o zaman baya erken ben 30 yaşındayım ama ihtiyacım var ☺️ umarım banda 8 ay gider 🌹
Yengecanne_ Ben gözlük kullanmayan bir miyopum ve çizgilerim oluştu gözlerimi kısarak bakıyorum çünkü.Ama takmıyorum
DevrimciAnne 1234___ botox yaptır canım 1 sene rahat edersin ve 1-2 yaptırmayla oradaki kaslarını kullanmayı unutacaksın en azından kaşlarını çatmazsın
sosyeticmavis DevrimciAnne ne kadar kalıcı doktorlar 4 6 ay diyo ama güvendiğim bi influencer 3 ay anca kalır diyo
DevrimciAnne 1234___ evet canım ne kadar erken o kadar iyi yer etmesine izin vermemiş olursun daha derin çizgiler oluşabilir erkenden önlemini al ☺️
Stardust1 1234___ Merhaba beni birisiyle karıştırdınız sanırım ☺️ Konuyla alakalı bilgim yok maalesef 🌸