Defneninannesi37 Meraba anneler. Bebeğim 62 günlük son bir haftadır resmen memeyle kavga ediyo. Emiyo ama emerken sürekli kafasını geri çekiyo memeyi çekiştiriyo vücudunu şekilden şekile sokuyo. Daha önce başına gelen var mı. Napacagımı şaşırıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden teşekkür ederim 🥰
Song Defneninannesi37 bizim de olmuştu ayakta bile emzirdiğimm zamanlar oldu umarım gecici bir süreçtir
Deletedmom_54 Defneninannesi37 başını geriye çekmesi çok normal canın yanıyordur muhtemelen tepki verirsen oyun sanar ben bi kaç kere ayy falan yaptım kızım çekip gülmeye başladı bu sefer 😂
Uraskpln Defneninannesi37 benim bebeğim de öyleydi gazdan dolayı memeyi tutarken kendini itiyordu tutmak istemiyordu ben zıplayarak tutturuyordum normal bir şekilde imkansız tutmuyordu 1 ay kadar sürdü şimdi 3 buçuk aylık gaz sorunu baya azaldı memeyi çok daha rahat tutuyor
Defneninannesi37 @Deletedmom_54 valla napacagımı sasırdım bir süre emiyo sonra başlıyo oynaşmaya emmeyi bırakacak diye çok korkuyorum 🥺
Deletedmom_54 Defneninannesi37 yok yok korkma bırakmaz artık keşfetmeye başladı bebeklerimiz öyle yaptıkça başını okşa iki kaş ortasında çok hafif parmağını gezdir sesli tepki verme
Pinkribbon Defneninannesi37 şu şekilde mi memeyi kısa süre emip sonra kıvranıyor vs bırakıyor geri tutmak istiyor ağlayıp tutmuyor mu resmen bizim emmeler azaldı kalmiyor
EsmAybars44 32 günlüğüz 3 gündür başladı bizdedd😞 ağlama krizleri,uyumama krizleri,gaz krizleri. Gazını çıkarmasına rağmen yetmiyor sanırım daha da kıvranıyor. Ama memeyle alakalı sorunu bende çözemedim. Ne yapacağımı şaşırdım.
Defneninannesi37 @Uraskpln emzirirken nasıl tutacagımı şaşırıyorum artık memeyi cekince Ağlamaya baslıyo bu seferde
defnekokusu_ İlk seçenek bebeğiniz 2. ay atak döneminde onun dışında benim bebeğim bu saydıklarınızı çişini veya kakasını yaparken emdiriyorsam eğer o zaman yapıyor. 3. Aklıma gelen seçenekte sütün tazyikli geliyor olabilir canım 🌸
Defneninannesi37 @EsmAybars44 insan napacagını şaşırıyo ben gaz damlası veriyorum öyle kıvranarak ıkınıyo gaz cıkarıyo kakasını yapıyo ama devam ediyo o şekilde emmeye. Her emzirme aynı şekilde çok üzülüyorum 🥺🥺
Defneninannesi37 @defnekokusu_ evet o sekılde emerken bazen kakasını yapıyo o zaman tamam diyorum ıkınıyo kaka yapıyo ama bazen bakıyorum hiç bişeyi yok
Letitbit Defneninannesi37 gazi vardir ya da sütün tazyiklidir,bebegini once sakinlestir sonra biraz dik pozisyonda emzir ve emzirmeden once sütünü biraz sag,tazyikli gelmeyi önler
HusneB Benim kızımda 2 ay 20 günlük kolik bebek atak döneminde çok çektim önceden memede sakinleşirdi bu aralar memeyle resmen kavga ediyor gazından dolayı. Sütü sağıp biberon kullanıyorsanız öyle vermenizi tavsiye ederim sütten geri kalmasın diye ben öyle yapıyorum bu dönem geçer elbet o zaman daha sağlıklı emer.
Jelibonsmom HusneB 3 aylık kızım aynı şeyi yaşadım sağarak biberon verdim şimdi hiç tutmuyor, gerçi biberonu da zor tutuyor napıcam bilmiyorum 🤷🏼♀️
HusneB Jelibonsmom çok zor gerçekten bizimki de iki gündür biberonla bile kavga etmeye başladı mutlu olduğunda gaz sancısı olmadığında güzel besleniyor diğer saatler zorla yiyor ağlayarak biberonu ya da memeyi itiyor