Filolog Ilkannelik canım burnundan genzine akıntı vardır. Serum fizyolojik sıkıp temizleyin sabah akşam. Bir haftada bişey kalmaz inşallah. Bir de umca diye bir damla var kullanın kullandırın peditus falan pek masum ilaç değil
Afrababy Ilkannelik benim kızımda aynı oldu antibiyotik, balgam şurubu ve burun fısfısı kullandık. Ciğere inebilir bronşite çevirir doktora götürmelisiniz
ismihan87 Ilkannelik benim kızım 6 aylık onda da öksürük hırıltı burun tikabikligi fln vardı soğanı ortadan bölüp içine 10 tane karanfil koydum bir kaç gece yaptım baya iyi geldi
ismihan87 Ilkannelik ve bol bol serum fizyolojik yapın varsa nebulizatöre serum fizyolojik damlatın kızınız onu teneffüs etsin
Busraa3535 Ilkannelik Ben de posta açtım Ama kimse cevap vermiyor kaynana posta olsa mutlaka cevap alırdık benim kızım da 12 aylık 3 gündür boğazında hırıltı var balgam var Sanki sürekli kusuyor Uykudan bile uyanıp kusuyor öksürme geliyor O anda
Ilkannelik Busraa3535 bide iki haftadır falan kusmuyor bebegim kussa balgamı atardı bence ama kussada az bisey Sıvı Süt kusuyor yarım doktora goturcem sanırım ya ilerlemesin
Poyrazin_annesii Bn özel bı doktora gttım grıp olmustu. Soguk algınlığı için petıtus verdı cok ıyı gelmıstı. İstersenz szde saglık ocagına bı sorun sizin icn daha ıyı olur
Ilkannelik Poyrazin_annesii evet biraz bekliyim belki geçer dedim ama geçmedi en azından daha fazla ilerlemesin öyle hasta gibi değil aslında sadece hiriltisi ve burun akıntısı var sağlık ocağı bakar mı ben hastahaneye götürmeyi düşünüyordum da
Busraa3535 Ilkannelik bizimkide kusmakdan midesnde bsy kalmadı ama o balgamı atamyr öksürük boguo cocugu
Ilkannelik Filolog serum fizyolojik yapmadım ben hiç wee babynin burun aspiratörü var onunla çekiyorum sadece sabahları ama hiç izin vermiyor burnuna dokunmama
Ilkannelik Afrababy yarın götüreyim diye düşünüyordum zaten ya yine de sormak istedim benim yapabileceğim var mı diye yaşayan annelere
Afrababy Ilkannelik İyi geliyormuş hastalıklara fakat sarımsak kesinlikle sürülmeyecek. Sadece yağ kısmı. Deneyebilirsiniz.