Deletedmom_7 Kullanan var mı nasıl memnun kaldınız mı Ben normalde molfix kullanıyorum eşim fabrikasından alıcak hem çok uyguna geliyor 4 numara 72 adet 64₺
Sfk55 Deletedmom_7 ben denemek amaçlı aldim memnun kaldım sleepy kullanıyordk hep ama eni dar geldi bize göbek kapatma yeri yani sleepyde 5 kullanyrdk bunda 6 falan olmalıydı sanrm
Eylulllllll Deletedmom_7 biz de memnunuz .fabrikasından nasıl alıyorsunuz bilgi verir misiniz , uyguna almışsınız gerçekten
Tazemom123 Deletedmom_7 Ben de canbebe kullanıyorum çok memnunum hiç pişik yapmadı. Ama sz öncesinden 1 paket alıp deneyin sonra toplu alın bence. Her bez her bebeğe iyi gelmiyor
Deletedmom_7 Eylulllllll daha almadı önce sizlere sorup fikir edinmek istedim iş arkadaşları ustası alıyormuş hep tam bilgim yok nasıl aldıklarını
Aklimdasin Deletedmom_7 hayır hiç değişmem. Aksam 9-10 degişirim sabha 8-9 a kdr durur yemekten sonra değişiyorum
Deletedmom_7 Tazemom123 bezi azalmış ameliyat oldum farketmemişiz migrostan aldim taktım bakalım bisi yapıcakmi 30lu 45₺ migros ta 4 numara