Prensesimm3 Memeye EDS ile alıştırabilirsiniz ama bunun için acele etmelisiniz bebek büyüdükçe alıştırmak çok daha zor oluyor. Medikalcide ayına uygun olan bir beslenme sondası alın ve deneyin mutlaka. Uyku eğitimi için bebeğiniz çok küçük düzeltilmiş ayına göre 4 aylık olmadan zaten uyku eğitimi verilemez. 4. ayda da uyku gerilemesi var o dönemde eğitim vermeye çalışmak boşa kürek çekmek olur ve hem siz hem bebeğiniz boşu boşuna yıpranmış olursunuz. 4. ay atağı bittikten sonra şöyle bir yol izleyebilirsiniz: Güzelce besleyin yatağına koyun ve pış pış yapın mızıldanırsa pış pış yapmaya devam edin eğer ağlarsa siz sabit bir şekilde durun ve kucağınıza alıp sakinleştirin sakinleşir sakinleşmez hemen yatağa geri koyun eğer kucağınızda siz sabit dururken sakinleşmezse bu sefer odanın içinde ileri geri sağa sola adımlar atın ama adımlarınız asla ritmik olmamalı yani sallanma hissi vermemeli 2 adım öne gittiyseniz 4 adım sağa gidin sonra 5 adın geri 1 adım sola gibi bebeğiniz sakinleşince hemen yatağına bırakın ve mutlaka onunla konuşun, ninni söyleyin. Bir de uyku arkadaşı ve mutlaka uyku öncesi rutinleriniz olsun. Rutinleri yaparken bebeğiniz uyku vaktinin geldiğini anlayacak ve daha kolay uykuya dalacaktır.