nazliiiiuu7 https://mutluresim.com/image/8fdde685-ac31-4d70-92ba-4d975e13d602.15SaL Umarım foto yükleyebilmişimdir . 20 aylık oğlum var kendimi bildim bileli düzensiz adetim vardı doğumdan sonrada düzensizlik devam etti . Kendimizce korunuyorduk evde test buldum düzensiz adetim nasılsa diye 3 ay adet olmamayı normal sanıyordum dün test yaptım 3 saniye sonra bu çıktı bakın 3 saniye 😑
nazliiiiuu7 nazliiiiuu7 bu arada doğumdan sonraki her gecikmede test yaptım Negatif çıkardı doktora da hep gittim çok normal diyordu
1mom1girl nazliiiiuu7 3 aylik hamileyseniz ne guzel olur😀 bebek büyümüş doguma 6 ay kalms hakknzda hayirlsi olsun insallaj
nazliiiiuu7 1mom1girl 2 bebeğe gücüm enerjim yeter inşallah çok korkuyorum cidden hamile olabilirim ve iki bebeği de ihmal etmek istemiyorum
Fairymom nazliiiiuu7 ama korunmuyorsanız da sonuca şaşırmamak lazım 3ay geçmiş neyse iki hafta daha beklese cinsiyetide öğrenirsin hazır doktora gittiğinde 😂😂 sağlıkla alın kucağınıza.
minikfarem__ nazliiiiuu7 nasıl hemen çıkıyor sonuçlar hep şaşırıyorum. Ya ben 5 haftalık hamileydim yine de testte çıkmadı 😅
nazliiiiuu7 minikfarem__ ben görünce şok oldum eşim bilmiyor daha test ilk defa 3 saniye içinde oldu o zaman haftam mı büyük acaba
cahillesohbetikestim nazliiiiuu7 ay bizde de bir kere geri çekilme olmuştu bebeğim daha 4 aylık içimden bir ses ikinci geliyor diyor
Caglarass nazliiiiuu7 Hafta büyük olunca T çizgisi daha koyu oluyo kontrol çizgisinden. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🤗
nazliiiiuu7 Veragillerden teşekkür ediyorum hep prezervatifle korunduk 1 kere geri çekilme ile oldu bence hiçbir belirti yok sadece 15 gündür baş ağrısı var hiç geçmeyen
nazliiiiuu7 Fairymom hiç belirtim yok sadece geceleri çok üşüyorum ve inanılmaz baş ağrısı çekiyorum 10 gündür
Ruzz-Batu nazliiiiuu7 son kullanma tarihi gecsede testte sorun yoksa test sonucunuz dogru hayirli olsun saglikla kucaginiza alin