BarlasMomm Sznmre kucuk alistirma bardagiyla 100-120 ml verebilirsiniz gunluk. Ben bebegim ne kadar isterse o kadar veriyordum havalar iyice isindı bide
otose_san Sznmre idrarın rengini takip edin, en doğru ölçüyü o şekilde bulursunuz. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama havalar bi anda çok ısındı, biberon ya da suluk ayarlayıp sık sık su içmesi için teklif edebilirsiniz
Gnssn Sznmre suyu az alıyormuş ondan olabilir muhtemelen ama allah korusun enfeksiyon falan olmasın isterseniz bi doktora görünün yine de. Suyu da artırın mutlaka ben sık sık teklif ediyorum içmek istediği kadar içiyor hayat bebek suyu var 1 sise içiyor en az bi günde 9 aylık şuan kızım
aylizinannesiii Sznmre sivisiz susuz kalmış canım sürekli su ver havalar sıcak enfeksiyona dönmemesi için kayısı hoşafı filan yapıp suyunu icirebilirsin hem sağlıklı hem sivisiz kalmaz
aylizinannesiii Sznmre canım kan değil pembe idrar da olabilir aşırı susuz sivisiz kalmış vücudu doktora götürün serum veya ilaç verir bol bol su ver
Nurtalib Sznmre kesin kan mi yoksa hafif turuncu gibi mi eger turuncuysa yeterli beslenemedigi icin olur ama içiniz rahat etmezse doktora gidin
nadrun bebeyim 5 aylik emziriyorum baska her hangi bir sey kulanmiyorum ama bebeyim hafif koyu idarari var ve oda kokuyor neden ola bilir acaba bilan varmi banada yardim edin
Herkan1807 Havalar sıcak artık çok fazla terliyorlar o yüzden sıvı miktarını daha fazla artırmak lazım antalyadız bi kaç gündür aşırı nem ve sıcak var oğlumda çok terliyor az az koyu yapmaya başladı suyunu sıvısını arttırıyorum artık