cemreninnannesii Kızlar merhaba, kızım 18 aylık ve artık alışması için diş fırçarsı almak istiyorum memnun olduğunuz hangisi ben baktım bir kaç tane karar veremedim yumuşak telli olan kanatmaması için ne almalıyım
AnnaKurt cemreninnannesii https://www.amazon.com.tr/Rocs-Baby-Bebek-D%C4%B1%C5%9F-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1/dp/B008U4NS8Y/ref=asc_df_B008U4NS8Y/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510321027322&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=14410810293612618135&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056893&hvtargid=pla-825744838542&psc=1
Winnithepooh askanne10 Birmelek AnnaKurt merhaba bu marka fırçaları nasıl yumuşak mi acaba oglum 3 yaşına girecek parmak dis fırçasıyla kendi yaoiyorum hala bende normal frca ile alışsın diye qlcam ama ne alsam bilemiyorum ve macun ne kullanıyorsunuz jack nill kullandım 2. Tüp bitecek bi ise yaramıyor 🙄
Birmelek A101 de 2 liralık çocuk fırçaları var onlardan aldım bi zararı olmadı çok sevdi kızım. Marka konusuna takılmam herşeye alışsın diye düşündüğüm için almak isterseniz bakabilirsiniz kızım da 18 aylık
askanne10 Winnithepooh https://mutluresim.com/images/2022/05/30/1GYrH.jpgi merhaba yazını şimdi gördüm biz kışın almanyadaydık ve doktorumuz diş fırçalamalı deyince bunları doktora sorup aldık bu kapalı kutu ama biz iki tane almıştık oradayken diğerini biraz yıpratırsa yedek olsun diye çok az şekilde diş macunu kullanıyoruz oğlum 20 aylık olmak üzere
Winnithepooh AnnaKurt yazmayı unutmuşum ben kusura bakmayin dişinde kararmalari var macunlamiyi gelir mi acaba siz böyle bisey yaşadınız mı
AyseAlyamm cemreninnannesii rocs almıştım ilk zamanlar orantılı kullanamadığı için boğazına fazla sokma ihtimali olabilir diye rocs geniş tutma yeri sayesinde bu riski ortadan kaldırıyor
Winnithepooh askanne10 teşekkür ederim burda bu marka var mı makayim inş vardi üç kismi parmak dis frca gbi duruyor silikon yumuşak gbi tutma yrleride rahat duruyor dişlerinde kararmalar var mı iyi gelir mi acaba
Winnithepooh askanne10 dis frcasi yok o markanin macunu var 92 tl den dis macunu da hiç bir yer satmıyor 🤢 Rock bakmak en iyisi sanirim bulunan marka en azından turkiyede 😊
askanne10 Winnithepooh bir daha gidince getireyim kısmetse ben sana aldığım diş macun 3 euro felandı orada gerçekten o markada beş Euro olsun en çok fırçada o kadardı yani Boğaza kaçma durumu yok formayı seviyor dişini kaşıyor gelde fırça yapıyoruz
Winnithepooh AnnaKurt teşekkür ederim bende Rocks deneyyim en iyisi frcasi yumuşak mi acaba birde dökülme oluyor mu fırçaları kızlarda jack nilk marka frca kilari dikuluyormus kalite diye soyluyorlardi dusunuyo4dum ama dökülme okudum yorumlarda vazgecyim fatkedemem yutar diye