EsnadinAnnesi Kızlar , kusura bakmayın bir şey sorucam. Vajinanın en alt hissesinde ,alt dudaklarında yani şiş çıkmış, fındık büyüklüğünde. Hiç bir ağrı falan yok. Yeni farkettim , korktum , böyle bi şey yaşayan var mı?
Deletedmom00881 EsnadinAnnesi ben yaşamıştım yıllar önce, enfeksiyon denmişti ve antibiyotik kullanmıştım canım, bilmiyorum seninki ile aynı şey mi ama bende de ağrı yoktu pek..
Azra34 EsnadinAnnesi merhaba suan bendede var ama ne oldugunu bilmiyorum alt dudak kısmının birinde kırmızı sivilceden biraz daha büyük sivilce gibi bi şişlik ama ucu yok hemen yanına sivilce ucu var anlamadım ne oldugunu bende daha yeni idrar yolu enfeksiyonu gecirdim dr antibiyotik vermisti
snowflake EsnadinAnnesi bende de var bekarligimda da vardı ama benimki klitorisin yanında ve dıştan bakınca belli değil hep kendi içimde bir korkudur bu nedir diye kimseye söyleyemedim ilk defa buraya yazıyorum
EsnadinAnnesi Hellomoto evet ondan ola bilir mi bide prezervatif farklı marka kullandık ondan mı oldu diye düşündüm bilmedim
EsnadinAnnesi Azra34 aynen bende dün duşta fark ettim korktum, internetde de iyi şeyler yazmıyorlar🤦♀️
Azra34 EsnadinAnnesi korkmayın insanı panige sokuyor netteki bilgiler bartolin kistidir en kötüsü baska ne olabilir ki
Ozlmm_1 EsnadinAnnesi benim çok yakın bir arkadaşımınki böyle sizin anlattığınız gibiydi doktor enfeksiyon demiş ve ameliyata almıştı yoksa büyür falan demişti herhalde tam hatırlamıyorum. Bence hemen bir doktora görünseniz iyi olur iç kısma sızma durumu varmış Allah korusun da tabi
EsnadinAnnesi Azra34 ne bileyim kıl dönmesi falan ola bilir mi, bartholin de olsa ameliyyata girmek zorundayım
Pelininannesii EsnadinAnnesi bende de oldu dokunduğumda acıyordu doktora gittim hemen hastalık filan olmasın diye, bi şey olmaz bir iki güne geçer dedi gerçekten de geçti ama yeri önemliymiş orda biz bez varmış bazen o da şişiyormuş alınması gerekirmiş, birkaç güne geçmezse bi görünün isterseniz
EsnadinAnnesi Pelininannesii gidicem bende hafif hafif ağrısı da başladı geçen günlerde nedensizce ateşlendim