Hemsireannis Kızlar ücretsiz izindeyim işe döneceğim bulunduğum ilde tanıdık kimse yok öyle olunca bakıcıdansa kreşe vermeyi düşünüyorum ama daha çok küçük kendi yemek yiyemez emen bir bebek emerek uyuyo nasıl yapacak nasıl olur bilmiyorum o aylarda gönderen var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle♥️🙈
Yakamoz__00 Hemsireannis benimki de 13 aylık ama küçük daha kreş için. Yanı bakiciyla birebir iletişime daha iyi gecersiniz sanki..mesela benimki yemayınca farklı seyker veriyorum kreşte yemesi fln nasıl olacak.. alt değiştirme uyuma. Mümkünse izninizi uzatın
Zlm Hemsireannis ise baslayama kadar blw ye dönün alışır zamnala hem çocuklar çevresinde başka çocuklar olunca bı tuhaf oluyolar yapmaz dediğin şeyleri yaparlar 😊 bence ise baslamadan kreşe verin hem alıştırma olur
Duruuannesi Hemsireannis ben 18 aylıkken verdim ama 6 aylık bebek de vardı 10 aylık bebek de vardı. Ben gayet memnunum 2 ay oldu başlayalı cok geliştiğini hissediyorum tek olumsuz yanı Cok hastalanıyorlar. Mecbur kalmasam daha geç verirdim ama mecbur olunca iyi bir kreş bulup verebilirsiniz bakıcıdan daha. İyi olduğunu düşünüyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
turunculuanne Duruuannesi merhaba, biraz anlatabilir misiniz günü nasıl geçiyor orada? Yeme içme alt bezleme olayı vs nasıl oluyor? Küçük oldukları için merak ediyorum, kızım da 1,5 yaşında, kreş düşünüyoruz
Hemsireannis Duruuannesi yaa amin inşallah çok teşekkür ederim ♥️ beslenmesi filan nasıl tek tek yediriyolar mi uyku düzenleri filan nasıl oluyo acaba
Duruuannesi turunculuanne şöyle sabah 8 de bırakıyorum ben kahvaltı yapıyorlar daha sonra ufak tefek etkinlikleri oluyor duvara top yapıştırma bi yere halka geçirme gibi öğretmen video resim atıyor sürekli oyun alanı var orda vakit geçiriyorlar. Öğle yemeğinden sonra tek uyku yapıyor 2 saat kadar. Zaten sonra 4 de ikindi öğünü nü yapıyor alıyorum krşeten. İlk başlarda zor oldu biraz ağladığı için insan çok düşünüyor acaba mutsuz mu diye ama 10 gün sonra herşey düzene girdi alıştı kreşe. sevdiğini de düşünüyorum çünkü sabah çantasını kendi getiriyor öğretmeninin kreşte gönderdiği videoları izlerken keyif alıyor. Uyudukları odaları var hepsinin ayrı yatağı var Alt değişimi için ayrı bakım odaları var aylık yemek listeleri oluyor ay başında öğretmen gönderiyor. Aklıma gelenler bunlar Başka merak ettiğiniz bişey varsa yardımcı olurum :)
Duruuannesi Hemsireannis biz tek uyku yapıyorduk öğlenleri sadece öğle yemeğinden sonra uyutuyorlar yada o gün sabah cok erken kalkarsa öğleden önce uyuyor uyandıktan sonra yemek yediriyorlar. Benim kızım kendisi büyük ölçüde yiyor yemeğini kendisi zaten ama sulu yemek corba vs olursa öğretmen destekliyor o yerken öyle yani içinize sinen bi yer olur da inşallah memnun olursunuz. Kreşte güzel yiyor kilo bile aldık evde o kadar cok yemiyor yaşıtları ile yemek daha eğlenceli oluyor galiba :)
Duruuannesi Hemsireannis genelde siz evde nasıl yapıyorsanız anlatıyorsunuz o saatlerde uykusu yemeği flan size göre de sekillendiriyorlar. Mesela normal sartlarda bizim kreşin sabah kahvaltı saati 9 öğle yemeği 12 ikindi öğünü 4 de ama siz derseniz ki benim çocuğum erken uyanıyor 8 de çok acıkıyor 8 de yediriyorlar ve ya 12 de uyku saati o zman öncesinde yediriyorlar zaten küçük sınıflar çok kalabalık olmuyor tek öğretmen de olmadığı için daha esnek olabiliyor
turunculuanne Duruuannesi hangi ilde yaşıyorsunuz? Çok hoşuma gitti anlattığınız ya keşke böyle bir yer bulabilsem ama sanırım bu tarz yer bulmak zor olur her yerde yoktur bence, genelde çoğu kreş daha büyük yaştan itibaren alıyor
Hemsireannis Yakamoz__00 maalesef uzatma imkanım yok bakiciyi biraz da gelişimi açısından istemiyorum bide evime kabul edemem eşim bazen evde oluyor rahat edemez bakıcınin evine de ben göndermek istemiyorum
Duruuannesi kirmizibasliklikiz_ bizim yaş grubunda 5 çocuk var 1 öğretmen sorumlu ama yanında 1 kişi daha var yardımcı oluyor 5 çocuk 2 öğretmen var şuan. Biz ilk başladığımız da 2 cocuk 1 öğretmen vardı. Daha küçük var bir tane de 10 aylık galiba ona tek öğretmen bakıyor
kirmizibasliklikiz_ Duruuannesi cok begendim ben bir orayla goruseyim. Siz ne is yapıyorsunuz acaba karsli misiniz