Cansucp Başka bir doktora daha göturn bence yada pazartesi saglik ocağına gdin en azndan belki gecircek başka bir fikir söyler yazık canı yanmasin yavrunun boşuna
Sontvbukucu Busranurnsjsjsjsjsnsndns cildiye mi dedi yoksa cocuk doktoru mu. Yani cildiyeye gitmediyseniz gidin bir an önce. Zonaya aşırı çok benziyor gecmis olsun yazik nasil dayansın onun ağrısına
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Sontvbukucu çocuk doktoru dedi krem verdi cildiye için aradım ama tüm Doktorlar çıkmış
Sontvbukucu Busranurnsjsjsjsjsnsndns bence en kısa zamanda cildiye doktoruna götürün hatta etrafınızda cocuk acil varsa hiç beklemeyin
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Sontvbukucu devlet var ama inanın hiç ilgilenmediler ilgilenmediği için mi bilmediği için mi anlamadım ama hepsi sadece bakıp hiç bier tahlil bişey yapmadan enfeksiyon dedi
Sontvbukucu Busranurnsjsjsjsjsnsndns imkanınız varsa ozel bir hastanede cildiye veya dermatolog a gösterin devlette basindan atıyorlar hep biz ıstanbulda oturuyoruz burda devlet olarak cerrahpasa ve capa cocuk acil var ilgileniyorlar yoksa devlette zor
ruhpastasii Busranurnsjsjsjsjsnsndns İçim gitti yemin ederimki🥺Dermatoloji doktoru bi görse çok iyi olur.
mihrosum Busranurnsjsjsjsjsnsndns bir gun uyudum canım uyandıgımds yuzunun sag tarafı yanık gibi kabarcık kabarcık olmustu. İltihap gibi oldu ertesi gun gibisi az kalır bıldıgını iltihap olmustu. Bactroban surdum 3 gunde kuruttu
Busranurnsjsjsjsjsnsndns mihrosum bu krem var komşum dedi sür kurutur kesin diye am korktum doktor vermedi diye eşim yinede aldı ama sürmedim sureyimmi iyi gelirmi
mihrosum Busranurnsjsjsjsjsnsndns bactroban Cook iyi bir krem ince sekılde sur canım sabah aksam. Kurutur. Kızımın gobegınde olmustu drmux verdıı 2 gune gecırıyor
Oznur_0708 Busranurnsjsjsjsjsnsndns maymun bişeyi hastalığı çıkmış ondan olabilir mi acaba kabarıklık çıkıyor dediğin gibi vucüt yara gibi döküyor
Sinemisssss Busranurnsjsjsjsjsnsndns bence direk başka bir doktora götür eğer gerçekten zona ise yavrum o ağrıya nasıl dayanıyor ben 30 lu yaşlarda bile ağrıdan kıvranırdım