Deletedmom_34 tugbac bunu aldım çok teşekkür ederim, peki hazırlandıktan kaç saat sonraya kadar kullanılır, üzerinde yazmıyor, yani yaptım artanı ne zaman sonraya kadar verebilirim, ya da evde hazırlayıp dışarıya çıkarsam kaç saat içinde tüketebilir
tugbac Deletedmom_34 ben hazırlar hazırlamaz içiriyorum. Dışarısı içinde bir termosum var, yine o an hazırlayıp içiriyorum canım. Hazırlanan mama maksimum 1 saatte verilebilir diye biliyorum ama soğuk mama çok gaz yapar. Bir de havalar ısındı bu sıcakta bekletmeden tüketmek daha iyidir diye düşünüyorum. En iyisi minik bir termos alıp, mama yapacağınız zaman sıcak suyla mama hazırlamak olur.
Kplnnn Sma aptamil aptamil conformil bebelac gold hipp organic combiotic denedim en iyi hipp organic geldi👍🏻 5 aylık hala devam
NoThing2Lose Momgirl16 çay kasigiyla çalkalamak kadar iyi olmuyor ama nacizane tavsiyem çalkalayin üzerindeki köpüğü tatlı kaşığıyla alabilirsiniz ben öyle yapıyorum
Melekanne91 Deletedmom_34 aptamil cok gaz yapiyor ve cok sekerli saglikli kilo aldirmiyor sisiriyor.sma guzel ama en guzeli hip organik combiotic ne gaz yapar ne tuz cabuk sindirilir aciktikca verirsiniz anne sutune en yakin mamadir.bos sislik kiloda yapmaz cocukta.cok kilo alan bebek saglijli bebek degldir.hipp tavsiye ederim.