NekwaSultan smsmzyc bir kere göndere bas biraz bekle sonra sayfadan cik. Profilinden kontorl edebilirsin benim hep gidiyor o şekilde 🤗
smsmzyc NekwaSultan aynen dediğiniz gbi çok denedim bir kaç yorumum hala gitmemişti uygulamada bi skıntı var bence.
Asafeymeninannesi NekwaSultan https://imgyukle.com/i/screenshot-20190729-162410-trcomhappydigitalhappykids.k9aKQe 👆🤦♀️😵
Thesra NekwaSultan Niye bana özel olsun ki opss çıkıyor ama diğer dediğine henüz rastlamadım.Düzelicek ama çalışmalar sürüyor
NekwaSultan Asafeymeninannesi reklamlar zaten kişinin girmis olduğu sitelerden oluyor ben giysilere fln baktigim icin genel o yönde 😁sen de onlara bak degissin
Asafeymeninannesi NekwaSultan Ben Burger Kinge dair hiç arama yapmadım hele ki paddlers bezine hiç hiç 🤦♀️ Deneyelim o vakit 😌
NekwaSultan Asafeymeninannesi onlar sisteme extra ucret veriyosa demek. Bazen banada oyle oluyo padlers fln burdaki reklamlardan ogrendim😄
Asafeymeninannesi NekwaSultan Burger King reklamı beni akşam yemeği yapma diye dürtmeye başladı 😂 Ben kapattıkça o çıkıyor 🙄
Ozge_AyazEfee Ben programı sadece forum amaçlı kullanıyorum o yüzden Google dan giriş yapıyorum. Reklam çıkmıyor ☺️ sadece forum kullanan arkadaşlar sizde öyle yapabilirsiniz 😌
NekwaSultan Ozge_AyazEfee bence öyle daha cok net yiyo bide görüntüsü hoşuma gitmiyor o yuzden uygulama hem daha pratik geliyo ama yinede tavsiyen için teşekkürler canım benim 🌹🌹🌹🥰
Ozge_AyazEfee NekwaSultan Wi-Fi den giriyorum zaten sıkıntı yok😂 aaa diğerinin görüntüsü farklı mı ki 👀 ben uzun zmanadr bu şekilde giriyorum, unutmuşum 😂
NekwaSultan Ozge_AyazEfee işte herkesin kendi tercihi güzelim 🥰 Ayni görüntü ama uygulama daha estetik bence 😄