cokcocuklu Ne yapacağımı şaşırdım gercekten iki gün erkene alabilsem yeter başına böyle bisey gelen varmi veya bi fikri olan 😏😏
Burcu35 cokcocuklu Emzirmiyorsanız eğer regl geciktirici haplar var kullandım çokta memnun kaldım hapı bıraktığın an geliyor zaten. Emziriyorsanda tampondan başka çare kalmıyor
03saliha06 cokcocuklu koskaca bir yılda sadece bi sefer tatile cıkıyoruz ondada adet oluyoruz ya fitil oluyorum bir haftalığına bizde gittik bir hafta kanamam bitmedi eve geldik bitti sinir bozucu 😊inşallah halledersin canım
Yusra34 cokcocuklu Daha önce hiç kullanmadıgınız için tampon fikri sizi ürkütebilir ama dogru kullanım sonrası aşırı rahat edersiniz. Sadece deniz de bile kullansanız olur. Benim arkadaslarım bütün regl döneminde kullanıyor. Bende böyle zamanlarda.
Enesenemir Enesenemir tampon geçici olarak kanama bölgesine konuyor ucunda ip var ip biraz dışarıda kalıyor.ben hicbir şekilde denizi kaçırmam tampon kurtaricim oluyor yazın.eczanelerde satiliyor
cokcocuklu Burcu35 emziriyorum yoksa o ilaci kullandim daha önce 😏tampon mu 🤭hic aklıma gelmedi daha önce ise yarar mi 😏
Burcu35 cokcocuklu Denize havuza girdiğin anda kullanır sonra çıkarırsın. Ben kullanmadım ama ablamla denize gittiğimizde o kullanmıştı biraz tuhaf ama gayet iyi demişti 😂
DuruK cokcocuklu cokcocuklu kesinlikle tampon.. bulandan allah razı olsun adet olduğunuzu anlamıyorsunuz bile. Ama değiştirme saatlerini şakın kaçırmayın sık değiştirin 🤗
GizemDmlSak cokcocuklu tanpon suya girerken takarsin cikinca hemen cikartki enfenksiyon olmasin marketlerde bile satiliyor alirken boyuna dikkat et gayet pratik ben ped kullanamiyorum yara yapiyor tampon kurtaricim yani
cokcocuklu 03saliha06 ay evet ya nasılda adetime denk geldi cok sinir bozucu bisey sitres yaptm simdeden
cokcocuklu Yusra34 evet açıkcası biraz tedirginim becerebilirmiyim diye ama baska caremde yok peki kac saatte bir degistirmek gerek ilk günler kanama yogun oluyor taşırmaz mi acaba
Yusra34 cokcocuklu Yogun gününe uygun olanı olabilirsin üstünde gösteriyor. Saatte bir değiştirebilirsin 😊 için rahat eder