Nazlican Merhaba anneler Kehribar taşından bileklik kolye vs diş döneminde ve daha bir çok uykusuzluk huzursuzluk gibi şeylerde iyi diyorlar Deneyen kullanan oldu mu hiç Taş a umut bağladım resmen artık 😣
Yagmuurr Nazlican 3 aylıktan beri kehribar takıyorum oğluma bir kere diş sancısı çektiğini görmedim.Bir bakıyodum şişmiş bir bakıyodum patlamış 😂
UraSsmom Nazlican Canım ondanmıdır bilmem ama 3 aylıktan beri kolye takıyorum oğluma, bi bakıyorum patlamış oluyo dişleri 25 aylık hala gelen dişlerini anlamıyorum maşallah diyim de. Ama benim yiğenlerim de öyleydi yani kolyeleri yoktu belki de yapıdandır
Elifinannesiiiiiiiiii Nazlican ben kullanmıyorum canım. İnanıyorum doğal taşlara. Orijinalini bulursanız faydasını görürsünüz. Eşim inanmıyorum diyordu. Ben arada çıkardım huzursuzluğu arttı. Bu seferde eşim takalım o iyi geliyor dedi i🤭
Tuba Nazlican ben iki oğlumda da kehribar kolyesi kullandım ve salyayı tamamen kesti, ishalsiz ateşsiz dişlerini çıkarttılar. memnun kaldım☺️
Nazlican Yagmuurr Bende bugün bileklik aldım ayak bileğine taktım 5 ay ı bitirdik Etki eder inşallah o zaman ya Bu aralar ne uyuyor ne duruyor diş mi onu da anlamıyorum
Ecenurincitanem Salyasina etkisi oluyor ben kullandım iki kızımda da ilk kızım da baya rahattım kehribardan mi bilemiyorum ama ikinci kızım zor çıkarıyor sadece salyasi hafifledi diyebilirim, belki bebekden bebege değişiyordur
Emine1013 Nazlican dişe eetki isterseniz dişine yakın tajın daha çok faydasını görürsünüz bizde kullanıyoruz kullanma klavuzunda öyle yazıyordu
Emine1013 Nazlican dişe eetki isterseniz dişine yakın tajın daha çok faydasını görürsünüz bizde kullanıyoruz kullanma klavuzunda öyle yazıyordu
Ecenurincitanem Nazlican direk yerinden aldım ben herkes 100 tl ye falan alirken ben 300e almisdim, inanarak takıyorum aslında ama dediğim gibi ikinci de pek fayda etmedi maalesef 😒ikişer ikişer patlıyor bizim dişler birde ilk iki altı aynı gün de çıkmıştı
Ecenurincitanem Nazlican tesekkur ederim 🙂ablam bir siteden siparis vermisdi bende tam bilmiyorum ki onun kızına da aynı yerden almıştı öğrenirsem ama yazarım postunuza
Nazlican Ecenurincitanem Teşekkür ediyorum Öğrenirseniz sevinirim 🎀 Bende kehribar sepeti diye bi yerden aldım sertifikalı falan diyor ama 🤷🏻♀️
Ecenurincitanem Bu dis olayını cekicez maalesef kimi hafif atlatiyor kimisi ağır çıkarıyor ben naparsam yapiyim benim küçük kızım çok zor ,dış jeli aldık calpol veriyorum bay bay damla falan fayda etmiyor maalesef, insallah siz hafif anlatırsınız diş olayini😊
UraSsmom Nazlican Yani ben 2 oğluma da aldım şahsen 🥰 Ondan mıdır şifa mıdır bilmem ama mesela salyalara iyi gelmedi kimisi hemen kesildi diyo 🤷🏻♀️
Nazlican UraSsmom Evet onu da duydum Bizimde salyamız cok var bakalım artık ney e nasıl iyi gelecek ya da gelecek mi
Nazlican Emine1013 Ben ayak bileğine taktım Elleri sürekli ağzında diye bileğine güvenemedim Kolye de almadım çekeler eder diye Olmadı gündüz bileğine takarım gece ayagına geciririm