Seyma55 Gktrkefe bölgenin olduğu yer neresi ki ? Arkdaşın eşi de van a gitti .simdi de yurt dışı geldi oraya gitti .Ama batı hep oyle dış görev oluyor yani
Gktrkefe Winnithepooh bende şaşırdım 2 bine ev görmedik hiç herkeste pahalı bi şehir diyor. Çok teşekkür ederim özelden yazayım size 🥰
devrialemsah Gktrkefe ya denize yakın yerler belki yada ultra lüks ler phalı olabilir / sıfır normal apartman dairesi site yani 2000 bi tanışım vardı yeni bina değil sahile yakın apartman dairesi 1250 300 e de mutlaka vardır da hepsi o kadar değil yani
simaybrcu Gktrkefe ben Samsunluyum Samsun da oturuyorum atakum en yaşanılır yer o tarafta oturum memnun kalırsınız
Yusufalp55 Evimi vereyim size samsun merkez de Tepecik mahallesi araştırma Hastanesi’ne yakın ahh canım evimi bırakıp Van’a gidicez bizde tayin çıktı
Efuuliiiiimm smnr55 merhaba tayinimiz Tekkeköy e çıktı ama kiralık ev bulamıyoruz 🙈memleketinizde yardımcı olabilecek birileri olur mu acaba
Elif554 Efuuliiiiimm Daire buldunuz mu? Teyzemin evi var tekkekoyde kiralık tabi kriterlerinizi bilmiyorum ama yardımcı olmak isterim