yagmursen 1prensannesi06 olur, direk ağzına vermeyin, 7-8 karanfili havanda dökün üzerine zeytinyagı dökün hafiften üstüne geçecek kadar Yaklasık 1 gün bekletin sonra o zeytinyagıyla masaj yapın.
momandad_16 1prensannesi06 10 kadar karanfili ez göz kararı zeytinyağına karıştır bi kaç saat beklet sür damaklarına
1prensannesi06 Iscan benimki de huysuz napcamı şaşırdım öneren de var önermeyen de kafam çok karıştı ama artık bu gidişle ben bayılıcam kahvaltı bile edemedim daha :(
Iscan 1prensannesi06 bence çok sık kullanmazsanız bir sorun olcagını düşünmüyorum banada çocuk doktoru tavsiye etmişti çok huysuz oldugunda kullanırsnız özellıkle uyurken fln işe yarıyor
Iscan yagmursen çok çok zaarlı birşey olsa doktorlar önermez öyle değil mi 😇 zaten mecbur kalmadıkca kullanmıyoruz tabiki
Burculicee 1prensannesi06 jel yerine zeytin yağına karanfili havanda ezin bir gece buzdolabında bekletin damaklarına sürün çok iyi geliyor biz kullanıyoruz
Aysegulkrsd 1prensannesi06 vala doktorum verdı ama ben kullanmıyorum çünkü çok zararlıymıs sonucta kimyasal ılk verdım yuttu zaten dıs etine bıle demedı sonrasında kustu bıdaha da sürmedım