gzmclskan Alparslanmomss evde olması kötü alışsın diye bir iki kere evde denedim evde pek sesi çıkmadı ama dışarı çıkınca durmuyor
gzmclskan abdullahinannesi1 emzirip çıkarıyorum dışarı emzikde alıyor ama pusete koyup bebek arabasına çıkayım 5 dk sonra başlıyor ağlamaya
abdullahinannesi1 gzmclskan kucağınızda duruyor mu dışarda. Kucakta dolaştırın 5 dk dışarıya alışsın biraz. Gözüne güneş gelirse ondan da rahatsız olabilir.
gzmclskan abdullahinannesi1 inşallah düzelir ya hava güzel dışarı çıkalım hava alalım istiyorum ama başlıyor dışarı çıkınca kıyamet koparmaya
Oznurkk Hollymolly haklısınız vallahi kötü olur ya. Bizimki ne yapsak hoşuna gidiyor hiç reddettiği bir şey yok.sadece başını kaldırmak oturmak istiyor 😂
Oznurkk gzmclskan geçen bi bayan yazmıştı aklıma yattı o yazdığı. Bebeğiniz sizin kokunuzu istiyordur. Bir göğüs pedini göğsünüzde saklayın sonra pusetin kenarına koyun kokunuzu alsın belki öyle hoşuna gider
gzmclskan NehirVolkan en kötü bende öyle yaparım ama uykuya geçince zor oda benimki 1 1 buçuk saat durup uykuya geçmek istiyor çünkü
tenceretavakuskana gzmclskan evde sık sık koyun gezdırın mutfaga odalara vs sız yemek yaparken temzlk yaparken falan Ben ıkı haftdr bu sekılde bıraz alıstırdım yoksa ımkanı yok durmuyodu
tenceretavakuskana gzmclskan uc gun sonra yasına gırecek 😂🫠benım ıkı cocıgumda ne oto koltugunda ne bebek arabaında durmayı sevmedıler hıc Anca evde bu sekılde ara ara koyarak bıraz durmalarknı sagladım az da olsa ıse yradı Daha kucukken baslayın sız etkısı olr