CanannnD HonKiPonKiDoNiNo Komik olan kısım o ki evde 2 test yaptım sağlık ocağında kan testi verdim sonra kendi doktoruma gidip ultrason muayenesi oldum fakat hiç birinde çıkmadı ilacı kullandım bi hafta sonra gittim ki 8 haftalık hamileymişim yani o testler vs 5 6 haftalikken gene çıkmadı doktorun suçu yok her testi yaptı öyle verdi 🤭🤭 Ama 3 doktor gezdim bu ilacın zararı olmaz bebeğe dediler çok şükür de olmadı
HonKiPonKiDoNiNo CanannnD Allah ne isterse o oluyor demek ki, bir cok yerde cocuk dusurme ilaci olarakda yaziyor.. Masallah fonksiyonel 🙈
GizeminEdizi CanannnD neeee kanda nasıl çıkmadı,kalp krizi geçirmek üzereyim,adetiniz kaç gün gecikince kan verdiniz de çıkmadı acaba.
Merve CanannnD reglim ilk defa çok gecikti🥲 3 test yaptım negatif. Şuan bu yorumunuz beni acaabaaaa dedirtti😬
CanannnD HonKiPonKiDoNiNo Aynen öyle düşük için bile kullanilirmis 🤭 bi çok doktor çocuğu beslemis ilaç dedi. Allah ömür verecekse oluyo iste 😊
GizeminEdizi HonKiPonKiDoNiNo kullandım 26 gün geçti ve asla regl olmadım,ruhsal anlamda goctum onunla alakası var mı bilmiyorum regl olmadım diye sanırım,3 aylık iğneden dolayı Kasım’da yaptirdigim tek doz bütün sistemim allak bullak oldu.
GizeminEdizi Meleknaz03 bende marttan beri olamıyorum sizin nedeniniz ney acaba,ben 3 aylık igne ile mahvoldum tek doza rağmen Kasım da yaptirmama rağmen.
CanannnD GizeminEdizi Hemen hemen 10 12 gün gecikmişti çıkmadı 🤭 öğrendiğimde doktora ben zaten test yaptım olamaz diye inatlaştım adam da yazık kalp atışını bile duyuyorum var diye beni ikna etmeye çalıştı o kadar negatif testten sonra zor ikna oldum 😄
GizeminEdizi CanannnD o zaman heralde iliskinin üzerinden 1 ay filan geçmiş olamaz daha erkendir ,aklım almıyor da vallahi hastaneyi eczaneleri zengin ettim test yapa yapa,böyle.okudukcs kan beynine sıçrıyor.
CanannnD GizeminEdizi Valla normalde tedavi görüyodum hatta o ay kist oluşunca tedaviye ara vermiştik kistten dolayı adet olamıyorum sandım artık o kadar negatif sonuçlara. Nasıl çıkmadı hala şaşırıyoruz ne diyelim kısmet 🤭 artık kimse testlere hemen güvenmesin bi kaç hafta bekleyin
GizeminEdizi CanannnD ben 32 gün sonra baktım 😁böyle şeyler okudukça midem bulanıyor beynim filan uyuşuyor gerçekten 😔çok sevindim senin adına,sağlıkla büyüsün yavrucak 🥰🥰