minikkoalammmm LeMabelle benim vücudumla alakalı tabi neşter değen yer kalıyor öyle izi hiç geçmiyor annemle kız kardeşimde öyle genetik galiba 😂iz için doktorum krem de vermişti iki kutu bitirdim ama en ufacık bile faydası olmadı
Okya LeMabelle hiçbir şey kullanmadım yara izim ve çatlaklarımla barışık olmayı tercih ettim. Öyle daha mutlu oluyorum eskiden göbeği açık giyiyordum hala göbeği açık giyiyorum insanlar ya çatlamış dediğinde de bakıp oğlumun içerde göbeğimi delercesine ittirip kaktirdigini hatırlıyorum 😂
Sukk10 4 ay oldu doğum yapalı. Sanki sıkı bir İç çamaşırı giymişim de iz yapmış gibi bi görüntüsü var. Krem kullanmıştım suan bıraktım kullanmıyorum artık. Ara da bir canim isterse sürüyorum sadece
Olurolur LeMabelle 1yıl oldu hala aynı keloid olmuş vucudum yapıyor kaldı oyle ama ben sorun etmiyorum belki ilerde biraz daha düzelir 🤗
Prenses_annesi22 Olurolur dikişte şişlik değil mi dediğiniz banada vucut kendı olusturmus kötü doku dedıler ama öyleyse mrk etmeyın 2 yıl oldu gecti sislik sukur agrı sızı yok arada kasıntı oluyor okdar 🤗
irva LeMabelle Doğum yapalı 18.5 ay oldu hiç izim falan yok.Ama düzenli krem kullandım 9.ayda falan tamamen gitmişti.
Juulidee LeMabelle doğum yapalım 6 ay oldu halen ilk günkü gibi ve his kaybı sanki o bölgem yokmuş gibi 🧐
Caansell Juulidee aa benimde bir kısmında hissizlik var. Komple değil ama minik bir bölümünde. Bana kayınvalidem siniri kesmişlerdir ameliyatta düzelmez o öyle kalır demişti.