Tuubiy Durumoms ay kaç defa gitmiş pardon 🤗 İstanbullu gelin dizisinde Süreyya kullanıyordu slingi ve kanguruyu , ordan tanıtıyorum ben de herkese 😅
Durumoms Tuubiy önemli değil benm oluyo çok 😂 baktıö şimdi benm aldığım markanın ürününe benziyo tip olarak aynılar😊
Melisyldz Durumoms internet sayfalarnda gorsel olarak gosteriliyor ama one dogru disa doğru yandan arkadan olarak niye oyle soylediler acaba htta aylarina gore yazıyor
Durumoms Melisyldz merhaba kangurum geldi ilk koyduğumda biraz ağladı ama müzik açıp dans ettk biraz bide ne göriyim uyumuş😀 kanguruyu ayrıca çok beğendim çok teşekkür ederim önerdiğiniz için🌸☺️
Mucizem_0809 Durumoms yaa ben dün bir hevesle kanguru almaya çıktım ama hüsranla döndüm bebeğim kıyamet kopardı içinde durmadı 😩
Mucizem_0809 Durumoms inşallah durur benim bel fıtığı olmama az kaldı çünkü 5. Kata bebek arabasıyla inip çıkmaktan 😂
Durumoms Mucizem_0809 valla ben kötü durumdayım hiç inmiyo kucağımdan tuvalete bile gidemiyorum 🙄 nerdeyse öyle yatıyorum kucağımda uyuyoz beraber😞
Mucizem_0809 Durumoms o bizdede aynı şimdi yeni huy edindik görmediği an büzüyo dudakları anında çığlık kıyamet
Mucizem_0809 Durumoms hiç şikayetçi değilim ne yalan söylim çok mutlu oluyorum onun beni aramasında 😀
Melisyldz Durumoms yaa cok sevindm begenmenize hangi rengini aldnz 😊 bide yürürken gorun hemen uyuyolar 🙄🙈
Melisyldz Durumoms yaa begenmenize cok sevindm 😊 hangi rengini aldnz siz onu bide yuruys yaparken görün hemn uyuyolar 🙄🙈
Benbiranneyim Durumoms the baba sling. Benim için çok kullanışlı. Bebeğimi kucağıma alıyorum ve boynumdan geçiriyorum bu kadar 😍 sürekli ayar yapma veya tak çıkar apart vs. Bişeyi yok. Büyüdükçe kanguruyu genişletiyorsun okadar.
Durumoms Benbiranneyim slingi de önerdiler ama bunu aldık ve sevdik☺️ Teşekkür ederim yorumunuz için😊
Selma42 Durumoms bende boroosh kullanıyorum ve severek kullanıyorum. Başta çok aparatli kafa karıştırıcı geldi ama bir iki defa kullanınca gayet iyi.. markete giderken özellikle olmazsa olmazım