Durumoms Murez mels hanımn dedği markanınkinden alıcam inşallah ona karar verdim inşallah sevrrler de braz rahar ederiz😌☺️ Melisyldz hmm satıcaya sormak lazm 😌
Melisyldz Durumoms onerilen ay araligi 0-48 di sanirm ama takanlarda var tbi yinede bi sorun siz bnde denicem bakalim o sklde
Durumoms Melisyldz merhaba sordum yüzü öne bakıcak şeklde kullanılıyomu diye tavsiye edlmiyomuş sadce 15 dakika öyle kullanın dedi😊
Melisyldz Murez slingler bezden gibiya hem cok terletir hemde cok sıkıyor bebegi ve kullanim suresi cok az onlarin
Bartununannesi Facebook kullaniyorsaniz bu konuda profesyonellerin buluştuğu babywearingturkiye sayfasına katılın derim. Her konuda yardimci oluyorlar hangi bebege ne kullanabileceginize dair. Ben neko baby switch aldim
Melisyldz Rumuz yenidogandn itibaren kullanilabiliyor aparatada gerek yok bn o donemde almamstm ama snradn keşfettm bu kanguruyu yoksa alirdm o donemde
Melisyldz Rumuz tavsiye ederim kanguru arayisinda olan herkesede oneriyorm acikcasi nerde bi kanguruyla ilgili post görsem yaziyorm🙈 memnun kaldgim icin 🙄☺
Melisyldz Durumoms belli bi aydan once evet kullanilmiyo normalde 0 48 aya kdr size dogru bkmasi lazm diye bliyorm bn ama dedm ya kimileri kullanıyor bnde daha denemedm ama ne olablr ki diyede düşünüyorm yani
Durumoms Melisyldz belli bi aydan snrada sakıncalymış😊 detalı bi şekdle sordum 😊 hiç bi kanguruda önerilmiyormuş ama ben çok görüyorum o şeklde kullanan🙆♀️
Melisyldz Durumoms internet sayfalarnda gorsel olarak gosteriliyor ama one dogru disa doğru yandan arkadan olarak niye oyle soylediler acaba htta aylarina gore yazıyor
Janset2105 Durumoms ben solomombaby almıştım bir kere kullandım beğenmedim çok kullanışsız. Etlimde Kraft vardı onu aldım ondan memnunum gayet rahat
Tuubiy Durumoms ay kaç defa gitmiş pardon 🤗 İstanbullu gelin dizisinde Süreyya kullanıyordu slingi ve kanguruyu , ordan tanıtıyorum ben de herkese 😅