Almilaninannesiii Kizlar acil zayıflamam lazım şok diyet arıyorum ama hep tek tip beslenmme var çeşit olsun istiyorum daha sonra sağlıklı beslenmeye devam edicem varmı bu kiloyu bu kadar kısa sürede veren aranızda ? Varsa ne yiyip ne içtiniz hnagi sporu yaptınız ?
menekseyagmr Almilaninannesiii böyle birşey mümkün değil ayrıca kısa zamanda verilen kilo sağlıklı bir zayıflama yöntemi değil zaten amacınız yağdan yakıp kas kütlenizi artırmak olmalı bunu yapmak içinde sıkı bi program gerekli. Kendinize ve vücudunuza işkence eder gibi kısa sürede kilo verme çabanız ters tepki yapabilir
eymenzeynep Almilaninannesiii hala mümkün olmadığını savunuyorum ama varsa ki adı intihar olmalı.. vücudunuzun dengesi alt üst olur
Liada 15 günde 20 kilo vermek için tek işe yarar yöntem bende sol bacağımı kesmek olur çünkü su içsem yarıyor 🫠
Almilaninannesiii eymenzeynep Biliyorum ama başka çarem kalmadı emzirmiyorum da gittikçe kilo almaya devam ediyorum
eymenzeynep Almilaninannesiii 15 günde 20 kilo verdiniz diyelim o kiloyu geri 2 katıyla alacaksınız çünkü yağdan değil kastan kaybedeceksiniz. Şu an bende diyetteyim önemli olan tek şey porsiyon küçültüp paketli gıda şeker ve ekmeği hayatımızdan çıkarmak.
Durununannesi3433 Almilaninannesiii diyetisyene gidin emziriyorsanız sütünüzde kesilir ztn. Bebeğe de yazık günah. Bencil davranmayın. Hem sağlıkla kilo verin hem bebeğiniz anne sütü gibi değerli bir besinden faydalansn
Durununannesi3433 Almilaninannesiii Almilaninannesiii abartmışsınız. 15 günde 20 kilo aldınız mı ki vermek istiyorsunuz. 2 haftada vereceğiniz max kilo 6-8 kg arasıdır buda 90 kilo üstüyse
Almilaninannesiii Durununannesi3433 ben “ şok diyet ” yazdım zaten Canim . Lütfen deneyimleyenler yazabilirim buraya ? Sağlıksız olduğunu ben zaten söyledim imkansız değil 2 ayda 40 kilo veren insanlar var ..
sadeturkvatandasi Almilaninannesiii düğün falan mı var? Neden bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermek istiyorsunuz? Evet şok diyetler var ama genelde 3 ya da 5 günlük diyetler oluyor, diğer türlüsü vücudu iflas ettirir çünkü.