_YanakReisinAnnesii Deletedmom_32 valla birkaç kez patates kızartması yaptığım yağ da kızarttım çöp olmuştu zaten 😂😂
Deletedmom_32 Duyulurum internette var bir sürü tarifi canım nefis yemek tariflerinin kini yapıyorum hep güzel olur
Pamuk22 Deletedmom_32 ezogelin çorbası Kuskus makarna Kırmızı biber yoğrtlaması Salata Kuru baklava yaptım samsunlular bilir🤗
Pamuk22 Deletedmom_32 burgu tatlısı war ya onun içine koyduğumuz cevizin içine şeker ekliyorsun hamuru açıp burgu yapıyosun çok iyi gidiyo çayla
Zlm Deletedmom_32 https://www.nefisyemektarifleri.com/firinda-sebzeli-tavuk-but-10427528/ bunu yaptım ben mis gibi oldu
CankizimRavzam Deletedmom_32 Barbunya pilaki Etli pirinç pilavı Salata Yoğurt vardı bugün elhamdülillah yarına ALLAH kerim 🌺 Soğan kavurmasinada bayılırım 🤩 Şifa olsun
Deletedmom_32 Pamuk22 ay nasıl istedi canım halbuki hiç yemedim markette satılan baklavalık yufkayla olur mu peki
Pamuk22 Deletedmom_32 kız bende ilk defa yaptım hamurunu çok güzel tutturdum hemencecik açtım hazır yufkayla denemedim
Esoca38 Deletedmom_32 mantarlı pide yaptırdım fırında :) içini hazirladim fırında pisirttim babamiz isten gelirken aldı eve geldi :)