Benisahtesevme2 Evet kızlar pazar günü beyleeee cımenlere yayılmak ıstıyorum belkı kahvaltı yapmak gıbı bı düşüncem var ama bu ıkı dakıka durmayan bebegı nasıl oyalayacağım orda pesıne koşmaktan pıknık yalan olacaktır emınım😂 Var mı cozum gelıstıren analar🌸
Begonvillll Benisahtesevme2 çayır çimense salcaksın sadece izleyeceksin canım. Benimkide 21.5 aylık dün piknikteydik. Sadece gözümle takip ettim.
Fenty Benisahtesevme2 Öncelikle yere oturacaksınız yada bebeğiniz için yere sermeye örtü götürün açın yere önüne yiyecek oyuncak falan koyun siz yiyene içene kadar orada oyalanır. Bebeğiniz ne kadarlık? Bisikletiniz topunuz varsa da yanınıza alın birlikte oynamak için, ben genelde böyle yapıyorum.
Leylaa_ Benisahtesevme2 Eee Özgür kalmalı zaten çocuk orada 😂 sende bakarsın. Olur biter adım bası peşinden gitmene gerek yok belli alanlara kadar izin verirsin
Benisahtesevme2 Begonvillll ya bazen bayır oluyor gıttıgımız yere göre degısık tabı düzlük ve az kısı olursa mantıklı 😂
Benisahtesevme2 Şu mutfak oyuncağı olsaydı aklıma gelmedı degıl yanı onu bıle getırırdım sanırım su oyunu en ıyı oyalayacak şey olurdu 🌸 varmı kullandığınız mutfak o sekılde lınk alabilirim🌸
Benisahtesevme2 Fenty 21 aylık dıye belırttım canısı ıste suan onu dışarda oyuncak falan oyalamıyor hareketlı baya cunku koşsun koşacak tabı de bıraz da oturup bıze es vereceği bı yarım saatlik dılim ıstıyorum sadece 😂
Honki_Ponki Benisahtesevme2 Ben şey düşünüyorum bir ip alıp belinden baglayıp kendi ayagımada baglıycam yoksa bunlarla piknik miknik olmaz bacı geçen haftalarda gidelim dedik gittigim piknik bana zehir oldu 🥺🥴
Benisahtesevme2 Honki_Ponki ya onun ıcın cunku geçenlerde gıttık sureklı sağa sola koşuyor e pıknık yapacaktık bızzzzzzz😂 çocuğa koşmaktan oturamamaktan korkuyorum 🫣
Nuduu Benisahtesevme2 bu cumartesi gitmek istiyorum ama korkuyorum 22 aylik bizimkide oglen uykusu nu vs nasil yapicam
Benisahtesevme2 Nuduu ben bı ara arkadaşlarla gıttım ınan sırf bebek arabasına uyutmaya çalışmakla gectı zamanım oturup doğru çay ıcemedım
kaganege Benisahtesevme2 Bir tane top alacaksin birde sevdigi bir oyuncak tamam dır toprakta oynasin koşsun. Enerjisini atmak onada iyi gelecek. Yanınızda birileri olacaksa elbet yardımcı da olacaktır 🌸