Tubaali dlnelsn bende kilo vermek istiyorum şu anda 75 kg 165 boyundayım iki aylık anneyim öz güvenim sıfır ya kıyafet almaya gidiyorum her şey kötü görünüyor üzerimde hiç bişey almadan geri eve dönüyorum😩😩
dlnelsn Tubaali sağlıklı beslenme spor yama bu başka yolu yok canım maalesef biraz az yemek şekerden paketli gıdalardan uzak durmak ekmeği kesmek bol su içmek günde iki defa spor bunlar yani
Deryakadir Arkadaşlar biz Ramazan’da ne güzel gidiyorduk noldu şimdi yapamıyoruz benim iştah çok açık bir türlü durduramıyorum kendimi
Honki_Ponki C3lik kuzum ben ramazandan 15 gün öncesi başlamıştım zaten diyete ramazan da gitince işin içine dikkat etm dim ama yine kilo verimim oldu yani 1.2 ay da verdim yani 13 kilo şuan istedigim kilodayım sadece dikkat ederek ölcülü yiyorum okadar artık
C3lik Honki_Ponki bende aynı senin kadar bir sürede 14 kilo verdim ama şimdi kilo vermem durdu galiba
Honki_Ponki C3lik Evet durdugu zaman yemende degişiklik yap detoks olarak ben kendim için yeterli gördügüm için yeterli görüyorum kilomu o yüzden koruma yapmayı yercih ediyorum 😊
Starlord @Pandayavrusu28 ❤️ Uzun zamandır buraya girmiyorum ya ramazanda ve sonra 3 kg verdim ama biraz boşladım ya
Pandayavrusu28 Starlord bende bosladim ya 13 gün sonra memlekete gidiyorum bide bı kilo gitse bike yeter di bana