Alnalprdha Burcinisp illaki hatalarım olacak tabiki ama buna alışmam için trafiğe cikmam şart kesinlikle haklısın
mervemir- Alnalprdha Alnalprdha Renault clio Toyota auris Hundai getz-i20 - i30 Wolsvogen polo - golf Opel corsa🤗 Ben Toyota auris kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim 🤗
Luna_woman Alnalprdha Bütçeniz nedir ona göre fikir verebiliriz.2 çocuk varsa kesinlikle otomatik ne zaman be yapacakları belli olmuyor.Bende Polo vardı sığmıyoruz 2 çocukla artık bende suv bakmaya başladım.
Giraysmom20 Alnalprdha ilk araba kullanmaya polo ile başladım, küçücğk tam bayan arabası kesinlikle ona bakın derim, her rahat hem küçük hemde keyifli bir araba, şuan skoda rapid kullanıyorum uzun bir araç, polodan buna geçince biraz zorlandım uzunluk genişlik algısı ve polonun alışkanlığı yüzünden ama şuan hep elimin altında oda çok rahat 😊
Eminos Alnalprdha hyundai getz kullaniyorum bekarken almiştim 10 yildir kullaniyorum simdi 2 cocuk araba biraz kucuk gelmeye basladi esim degistirelim diyor bakalim iyi bisey denk gelirse degistiririz
Giraysmom20 Alnalprdha he birde naçizane benim fikrim ilk etapta tamamen alışana kadar manuel kullanmanız, onu kavradıktan sonra otomatik bebek oyuncağı gibi geliyor hemde diğerini tamamen oturttuğunuz için manuel arabayıda unutma ihtimaliniz pek kalmıyor 😊
Humagny Alnalprdha maddi durumunuza gire ilk önceliğiniz güvenlik testleri olsun bazi araçlar 2 cocukla kullanmak için uygun olmayabiliyor kağıt gibi tabiri. Vw, auidi volvo gibi en azından belli standartlarda olması önemli. Otomatik olması büyük kolaylık. Ben golf kullanırken çok rahat etmiştim ilk deneyimimde hem.cok küçük degil hem.surus keyfi guzeldi
Helio Bütçenize göre tavsiyem değişir. Eğer yüksek bütçeniz varsa mercedes derim. Çocuklar da rahat eder. Süspansiyonu daha yumuşaktır. Orta bir şeyler derseniz vw, toyota veya skoda olabilir. Polo size çok küçük gelir. İki çocukla ancak passat veya octavia kurtarır bence. Güvenlik açısından da orta segmentte vw, toyota iyidir. Jip isterseniz yine orta sayılabilecek hyundai tucson öneririm. Hep kaliteli hem de kullanımı çok rahattır. Bir de bagajı çok geniştir. He bunların hepsini geç öğrenme arabam olacak vururum sürterim derseniz de fabia öneririm. Bu arada benim ilk arabam mini cooperdı. Sattığımda çizik bile yoktu. Yani ilk arabanız diye illa ki böyle şeyler olacak diye bir şey yok 😄
Nik_mik_yok Golf , Getz , Polo, i20, i30, Yaris,Micra olabilir . Benim picanto, minicik bi araba ,sürüşü keyifli ama bagaj çok yetersiz . Hayalim minicooper , imkanın varsa onu al 😁
Hayallerhayatolsa Alnalprdha dua edin bende çok istiyorum gelecek ay yazılcam sizin manuel mi otomatik mi
Dilaylaa Ben Ford ranger kullanıyorum 😅😅 iki çocuk için geniş bir araba daha iyi olur bence ve acemilik varsa önce daha düşük modeli bir araç alırsanız daha iyi olur.
Deross Alnalprdha suan ford fiesta kullanıyorum cok rahat her yere sığıyor alışmak için güzel bende bunda öğrendim her şeyi yazın ins Golf alacağız bagajı daha geniş diye
2prenses1anne Alnalprdha ben hyundai i 20 ile başladım şimdi skoda octovia ile devam ediyordum Bayadır araç kullanmıyorum ama i20 çok iyiydi hap gibi her park yerine sığıyor
Zlm Alnalprdha ben i20 ile çok rahattım yokuş kalkış desteği de vardı mis gibi araba hem küçük hem çok küçük değil 😄😄