Alnalprdha Kızlar kendime ilk kez araba alicam cok fazla bilgim yok trafiğe ilk çıkışım olacak 😄😄 malum 2 ccocuk çok çalışan bir eş 😔 hangi modelleri kullanıyorsunuz rahatlık açısından sizce hangi model araba dersiniz sizce çok uçmaya gerek var mı yani yüksek model bişey almaya gerek var mı
Sevvaldal Alnalprdha hayatımda kullandığım en rahat araba, nissan micra idi. Sonra satıp bmw 1.16 aldım. Ama o micranın rahatını bulamadım.
Burcinisp Alnalprdha ilk keZ kullancaksanız daha küçük bir araba öneririm. Park yapma açısından vs. Sedan değil de hatchback daha kolay oluyor. Hyundai İ30 ile başlAdım trafik macerAma. Sonrasından jeepe geçtim. Sığamadık çocuklar ve eşyalarındam
Hayallerhayatolsa Alnalprdha Nissan cukk 😅🥰 İsmi çok güzel ya sürüşü kolay görümcem sürüyordu ben hala almadım ehliyeti
Deletedmom62626 Alnalprdha ilk arabam citrooen di cam tavanlı minicikti. Seviyordum şimdi Fiat linea kullanıyorum. Çok çok memnunum.hem büyük kullanimi rahat direksiyonundan aşırı memnunum. Küçük araba sevmiyorum büyük araba rahatlığı başka bagaja çocuk arabası ekstra esyalar fazlası ile sığıyor. 2 çocuklu olunca benim ilk teecihim sedan kasa hacback kasa çok tercihlerim arasında değil 🌸
MeltemGokmenAllak Acemilik varsa ilk etapta yüksek bir model almayın sürter eder illa zarar edersiniz alışmak amaçlı daha uygun bir model tercih edin alıştıktan sonra istediğinizi alırsınız
Alnalprdha MeltemGokmenAllak kesinlikle haklısınız çünkü ilk olacak tam anlamıyla adapte olup sürmeye ilk baslayisim olacak sanırım sürtebilirim 😂
Alnalprdha Sevvaldal Micralar çok tercih ediliyor sanırım özellikle kadınlar tabiki onlara da bakicam şimdi bir liste yapicam zaten yoksa aklımda tutamıyorum hepsine bakicam 😄
Alnalprdha Burcinisp kesin bende oyle olucam biyere sığmıyoruz asla 😂😂 sence alışır miyim biraz korkularım var ama
Burcinisp Alnalprdha alışırsın. Bendr çekiniyordum kullanöaya. Öyle rahatlıkmışki. Kimsenin kornasına vs kulak asma yoluna devam et. Cesaret et. Alışılıyor merak etmeyin
Alnalprdha Hayallerhayatolsa hahah evet ya 😅😍😍 bence al bian önce hayatımın en büyük hatası geç almammis
Gokturk-10 Alnalprdha İki sene oldu egea alacaktım aile arabası olsun pikniğe falan gideriz diye Fiat Fiorino aldım turbo motor kullanımı falan gayet rahat ama şimdi olsa görünüş özellik bakımından egea cross alırdım 😅 eğer sürüş konusunda kendinize güveniyorsanız sedan yada hatchback olarak değil özellik olarak motor beygir gücüne falan bakın alırken
Krdlnmasal Merhabalar,bende ehliyet kursuna yazılıyorum araba hayalim var 😊hiç çalışmadım ama çok istiyorum çalışıp küçük bi araba almak.Sormam ayıp olmazsa birikiminizi nasıl yaptınız acaba ☺️
Alnalprdha Krdlnmasal Allah’ım en iyilerini nasip etsin inşallah ben 4 yıllık evliyim her ay kenara altın koydum alabildigim kadar diyeyim şimdi de baya değerlendi zaten onun dışında kredi biraz zor artık uzun zamandır yapıyorum birikim
Alnalprdha Burcinisp illaki hatalarım olacak tabiki ama buna alışmam için trafiğe cikmam şart kesinlikle haklısın
Hayallerhayatolsa Alnalprdha dua edin bende çok istiyorum gelecek ay yazılcam sizin manuel mi otomatik mi