Znurr MihrimahVeAnnesiii o poşeti ortadan ikiye ayırın o tek doz oluyor. Yani günde iki sefer kullanması gerekiyorsa o poşetin biri tek doz Diğer yarısı ikinci doz.
MihrimahVeAnnesiii Znurr Bize yarım poşet dedi bende o poşeti ortadan ayirinca yarım oluyor sandım 🙄🙄
MDG_ MihrimahVeAnnesiii bende bebeğime kullandım ama bir işe yaramadı hatta bunu ictiginde daha çok kusuyordu kullanmadım o yüzden reflü yatağı daha ise yaradı
Znurr MihrimahVeAnnesiii hayır tek bir poşet bir doz şeklinde oluyor. Birde bize mamanın içine değilde beslenme sonrası karışım halinde verin demişlerdi. Ama şunu söyleyeyim hiçbir işe yaramıyor
MihrimahVeAnnesiii Znurr Bugün başlayacağız umarım etki eder ne yaptıysam kusmasını engelleyemiyorum 😔 Ben anlamadan tek doz vermiş oldum ya zararı olur mu acaba yarım poşet sandım 😔
Znurr MihrimahVeAnnesiii https://www.google.com.tr/search?q=gaviscon+infant+&tbm=isch&ved=2ahUKEwigiPSXz_z3AhU38rsIHUr8BDcQ2-cCegQIABAC&oq=gaviscon+infant+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEOgYIABAeEAg6AggpOgQIABAeOggIABCABBCxA1DkA1iLF2C9GmgAcAB4AIABmAGIAecKkgEDNy42mAEAoAEBwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=-SiPYuCnLrfk7_UPyviTuAM&bih=716&biw=414&client=safari&prmd=sinv&hl=tr-tr#imgrc=QUVqrWn0vv394M bunun tek bir poşetini hazırlamanız gerekiyor. Yanlış yaptıysanızda bir kerelikten bir şey olmaz
MihrimahVeAnnesiii Znurr Evet tek bir poşetin yarısını kullanmam gerekiyordu tamamını kullandım ,🙈 Çok teşekkür ederim 👏
Deletedmom_101 Bende kullandım ama bi ile yaramadı sonra özel laktazim mi öyle bi damla vardı o kusmasını engelledi ama oda buzdolabında durması gerekiyordu emzirme öncesi damlatıp dolaba koymak çok zordu cocuk ağlarken . Bi süre kullandım bıraktım zamanla geçti
Sedakr42 MihrimahVeAnnesiii bende kullanıyorum bunu tek bir poşetin yarısı dedi ama işe yaramıyor pek ya. Kutu bitince tekrar götürücem
MihrimahVeAnnesiii Sedakr42 Bizimde 1 ay sonra kontrolümüz . Ne yaptıysam kusmasını engelleyemiyorum 😔
TheBaby MihrimahVeAnnesiii Asla fayda etmiyor. Bunun yerine mamasına bebelac thickiner katın yada Aptamil Ar mama alın. Ar mama muhteşem bişey. Bu arada katı mama olduğu için bir numara büyük biberon başlığı kullanın her 2 durumdada. Başlıktan akmaz
MihrimahVeAnnesiii TheBaby Doğduğundan beri hiipp combiotik kullanıyoruz açıkçası mama değişirsek kabızlık vs gibi sorunlardan korkuyoruz