Yagmurtekin Çıldırıcam artık, 5 5 buçuk ya da 6da kalkıyor, güne başlamak için kalksa gam yemiycem ama hem uyumamak için direniyor hem de uyumak için saatlerce ağlıyor. Uyandıktan 1 2 saat sonra uyuyabiliyorum. Niye böyle oluyor yoruldum vallahi
Gececekbugunler Yagmurtekin Heh aynı dönemler hemen hemen. 11.5 aylık benim kızım da. Bugün mesela 4.50de kalktı ☹️ Daha küçük olsa öneri verirdim ama ben de bunun çözümünü bulamadım henüz 😭
evaduru Gececekbugunler bizimkide oype bebimde 4 aylik kurulu saat gibi 5 45te kalkiyor gune baslamis oluyoruz ne oneriyorsunuz peki
Selin1234 Gececekbugunler gün içerisinde saat kaçta yatırıyorsunuz ben büyük kizlarimi öğlen en geç 2 de yaptırırdım ve 5ten sonra uyumalarina izin vermezdim bir deneyin isterseniz
Gececekbugunler evaduru 4.ayda atak var ve uyku gerilemesinin yoğun yaşandığı bir atak, sizinki muhtemelen ondandır. Sabırlı ve sakin olmanızı, durumun geçici olduğunu bilmenizi öneririm. Sıkın dişinizi sonrasında eğer saat düzenini güzel kurarsanız uykuları uzamaya başlayacak bebeğinizin. Ayına uygun ayakta kalma sürelerine dikkat edin. Bununla ilgili tablolar internette var
Gececekbugunler Selin1234 uyku sürelerine dikkat ediyorum kesinlikle. Geçe bırakmıyorum son uykusunu. Gündüz aşırı uyumasına da izin vermiyorum. Ya da yatağa aşırı yorgun da sokmuyorum. Hepsini tek tek kontrol ettim valla, olmadı olmadı olmadı 😭
Sualim Gececekbugunler şeyi merak ettim mesela 15 saat uyuması lazım kızımın ayına göre bazen 17 saat uyuyor bazen daha çok uyumak istediğinde tutamayız ki hergün aynı şekilde yorulmuyor sonuçta normalmi fazla uyusa sorun olurmu 3 ay 26 günlük
Bebekilkerr Gececekbugunler canımya benimde 4ay 1 haftalık bebeğim var nasıl oluyor bu dönem hafta başından beri uykuya direniyor ağlıyor sürekli ne kadar sürüyor bu dönem 19 haftada başlıyor yazıyor internette 16 haftada başlama şansı olur mu acaba
Yagmurtekin Balkizlarim yoktu doğduğundan beri uyku problemi yaşıyorduk gece uykusuna geçmesi gece 2 3ü buluyordu, o da 1 saat deliksiz uyuyordu sadece sonra yarım saatte bir uyanıyordu ama şu 1 2 haftadır düzene girdi 8 8 buçuk gibi güne başlıyor, 2 uyku yapıyor akşam da 9 2n geç 9 buçukta gece uykusuna geçiyor ama son 4 gündür 5 6 da uyanıyor
Gececekbugunler Longingg daha küçük aylarda uyku sayısı azaltmaya çalışıyor olabilir, uyanık kalma süresi arttığı için uyku fazla geliyor olabilir, gündüz çok uyuyor Ya da akşam geç/yorgun yatıyor olabilir. Tek tek kontrol etmek gerekiyor. Ben bunları kontrol ederek 4. Ve 8. Ay ataklarını atlatabildim. Ama bu ayda tıkandım. Hepsini kontrol ediyorum 11.5 ayda işe yaramıyor. Öncekilerde şıp diye çözmüştü 🤷🏻♀️
Gececekbugunler Longingg bir de gün aydınlatmaktan kastınız nedir? Mesela 6.30da kalkıyorsa bu bir bebek için normal bir saat aslında. Bize erken gelse de onlar için öyle. Ama 4.30dq uyanıyorsa bu normal değil.
Selin1234 Gececekbugunler biraz geç yatırmayı denesen ben denemiştim bu şekilde baktım ki geç yatınca sabah 5 te ayaktalar oyuzden erken yatırıp erken kalkıyorum bu şekilde bütün gece bende kalıyor
Longingg Gececekbugunler yok gündüz uykusu iki üç saatte bir yarım saat oda memede 🥺 gece uykusu sabit 9-9:30
Yasem12 Gececekbugunler kızımda 4 aylık uyku uyanıklık sürelerine dikkat etsemde gene uykuya götürünce direniyor ağlıyor agladiginda ne yapmalıyım kucağıma alıyorum hafif pat pat yapıyorum sakinliyo besige birakinca aynı Her seferinde farklı bir şekilde uyuyo ağlatmaya kıyamıyorum uyutmasam tekrar huzursuz olcak uyutmaya çalışsam gene huzursuz 🥺
Balkizlarim Yagmurtekin birşeyler ters gidiyor yada farklı bir saatler tercih edin birde bilemedim karanlık vs oluyor mu 6 gibi mesela uyandığında 💮