GizeminEdizi gokcekocyigit07 aşkım ,bebeğim, bitanrm edizkom, yavrukusum ,annecim ,arım balım petegim, kuzum ömrümün baharı,lokumum
Arzumira2022 gokcekocyigit07 Anneçinin kucuçu Kucuç Miniş Boncuğum Aşkım Annemmmmmm İlk aklıma gelenler daha bir sürü var 🐣🌸
Mommy035 gokcekocyigit07 Annişkoooo, Annişinin Bebişi, Yavruuşkooo, Kinder Sürprizim ve banyo sonrası kremlenince Yağlı Böreğim😂😂😂😂 kızım ş ç içeren sözlere gülüyor ondan böyle genelde ş harfini uzatıyorum☺️
watermelonlove gokcekocyigit07 anneciğim, bebeğim, pamuk kızım, prensesim, annesinin aşkı, bal kızım ve daha nicesi ❤️ sevgi fışkırıyor içimden ❤️
prenses_we_prens_annesii gokcekocyigit07 🌸 Ela bebeeek (böyle deyince çok sewiniyor) 🌸KızıııM (hissediyoruz anne kız aşkını ta içten) 🌸BalıK (balık gibi ağzı her dk da açıyor) 🌸Zeytin(gözlerimiz siyah we iri derin bakışlı) 🌸Minnoş kızıM (biraz ufakta)
GALADRiELL gokcekocyigit07 say say bitmez. Annesinin; balı,canı, kaymağı ,şekeri, lolipopu, elmalı turtası , üzümlü keki , minik fasülyesi , minik kelebeği, sümbülü ,bülbülü , güzeli
Tosbik_berram gokcekocyigit07 Ben ona “minnooş” diye seslenirim Oda bana "Abaa"der 1 yaş 3 günlüğüz 🥰😅