Eymenimin Kızlar doktora gittik ultrasyonada baktı yogun gaz var 2 aylık olduk bu arada gazı var uykuya dalıyo 5 dka sonra kasılıyo kalkıyor lütfen yardım BİOGAİA gaz damlası kulanıyorum
japonicamother Eymenimin saç kurutma makinesini ayaklarına tut küçük havlu ısıtıp karnına koy mutlaka her emzirme sonrası gaz çıkar öncesinde de YouTube de Sevim Koç var gaz masajını anlatıyor onları izle emzirmeden önce uygula ya da sıcak su dolu küvete sokabilirsin belden aşağısını kendin kimyon çayı yap iç
a010101 Eymenimin bıogai gaz damlası değil bağırsak düzenliyici olarak geçiyor gaz çıkarmada etkili olmaz pek ekstra genelde gaz ilaç kullanyrlar
HaticeErgu21 Evet havluyu ütüleyip karnına sarmak çok iyi gerçekten . Bide zeytinyağıyla karnına bol masaj yapın. Gerekirse yarım saat devam edin.
incismom Eymenimin emzik kullanmıyor musunuz? Ağlasa da yapın rahatladıkça kendini salar. Gürültü açın ve konuşarak yapın.
incismom Eymenimin He bide iki damla kadar çay kaşığıyla zeytinyağ içir. Poposuna kulak çubuğunun ucuyla zeytinyağ sür. Yoğun gaz demek birikmiş demek ilk ona çare bul. Sonra damlaları düzenli kullan bence. Benimki de yapamıyordu zeytinyağ içirdim 1 mesajla 3 kere ard arda yaptı.
Ozgesele Bizde çok sıkıntı yaşadık canım, öncelikle bu bir süreç geçecek insaAllah.Biogai kullandık ama Nurse Harveys Colex bizde çok işe yaradı.Bayagi rahatlattı bebeğime, bitkisel bir şurup.Onu da dene Bi istersen
a010101 Eymenimin nurse harveys kullandım bende öneri ile ama çok karın ağrısı yaptı bizde bıraktım ben memnun kalanlar vardı her gaz damlası her bebeğe iyi gelmiyor o yüzden yanlış yönlendirmek istemem 🌼 karnına ılık havlu koyun ben ayağına filan koyardım su kovanın içine koyardım çok sıkışınca çıkaramynca gazını
Busenurela Eymenimin biliyorum genelde geceleri sancilanir ağlarlar ben kızımda çok çektim çok fazla gece ağlamaları duemuyodu bende Bi tanıdıktan öğrendim akşam 7de verirsen 7den sonra işle goruyo dinle beni Bi kaç gün öyle ver rahatlarsin
japonicamother Biz de elektrik süpürgesi sesi ile rahatlıyorduk muhakkak gaz damlası iste canım tek başına biogaiya 10 gün kullanıp fayda görmediysen yeterli gelmiyor demektir birde ben kundak yapıp göğsüme alıp o seste zıplıyordum bazen de sallıyorduk o da iyi geliyordu katıla katıla ağlaması olmadığı sürece yüzüstü yatır o da çok güzel gaz çıkartıyor bebeğin seviyorsa tabi
incismom Eymenimin oda olur ama o ilaç sonuçta gaz damlası bitkisel onu dene. Hiç birşe yapamazsan ellerini sürt birbirine çocuğun karnına koy. Sonra da bacaklarını içe kıvır. Ağlasa da yap sonu rahatlama
SametIlgaz01 Eymenimin çekilmemiş kimyon 1 kupa sıcak suya 1 çay kaşığı koyup 5 10 dk demlenince sıcakken sen içebilirsin soğuyunca da 2 çay kaşığı kadar da bebege verebilirsin bize iyi geliyordu