Asel_8 Kizlar bebegim uyuyodu kaynanam pusete yatirmis bende aldim 2 adim attim pat parkeye düstu anli kizarmis ne yapmaliyim
Deletedmom0099 Asel_8 3 saat uyutmayıp gözlemlemelisiniz. fışkırarak kusma, gözlerde kayma yada garip bir durum fark ederseniz hemen hastaneye gidin geçmiş olsun
Betes Asel_8 bebeğiniz çok küçükmüş Allah korusun bence bi götürün doktora o götürmüyorsa çıkın taksiyle siz götürün ne demek götürmüyor erkeklerin babalık duyguları geç gelişiyor sizin kadar endişelenmemesi normal ama bu kadar rahatlık anormal🙄
Goktugdemet Asel_8 buz koysaydınız uyutmamaya çalışın, birde takipte olun şiddetli kusması olursa doktora götürün. Geçmiş olsun bu arada
Asel_8 Dilosss12 esim götürmedi sadece anli kizardi güluyor harwketleri iyi gözde kayma yok ama bn cok korkuyommm
Veragillerden Asel_8 Çok küçükmüş, şu an gitseniz daha iyi olur, onun kemikleri su gibidir şimdi, Allah korusun bir şey olmasın
Melegimekavustum Asel_8 ayy kuzum benim annesi al kucağından bırakma kıyamam ya 😔 inşallah bişey olmaz. Baktınız içiniz rahat etmiyor kendiniz alıp götürün mecbur peşinizden gelir. Yani gaz vermek için yazmıyorum ama Bi Allahın kulu tutamaz beni böyle bişey olsa.
Sahrabalam Asel_8 henüz çok küçük neden hâlâ gitmemişsiniz kafatasında çatlak vs olursa zamandan tasarruf adına çoktan gitmiş olmalıydınız
Asel_8 Veragillerden amin dua edin hareketleri normaldi çok korktum insallah bisey olmaz 5 cmlik yerden kaydi biranda düstü
Asel_8 Melegimekavustum cok zor evlat bambaska esim kayinpederim cok kizdi bilerek yapmisim gibi çok korktum aklim kizimda uyandirmaya calisiyom uyuyor yüzüstu düstu
Asel_8 Goktugdemet çok tesekkür ederimm allah razi olsun cok kizdilar bana moralim sifir elim ayagim titredi
Melegimekavustum Asel_8 size niye kızıyorlar kayınvalidenizin yüzünden düşmedi mi? Ay ne kadar cahiller kızana kadar alıp götürseler ya. Nerde yaşıyorsunuz olmazsa ambulans çağırın eve eşinizin götürmediğini söyleyin hastaneye. Allah korusun bişey olsa geç gisilse daha mı iyi
Melegimekavustum Asel_8 sen takip et kuzum arkadaşların dediği gibi inşallah rabbim korumuştur onu sabahta garanti olsun diye götür bebişi için rahat etsin. Allah o kocanı da bildiği gibi yapsın.