minnos004 watermelonlove inşallah çıkmaz ama olsada pes etmeyin belki bünyesi şuan için uygun değildir bir iki ay sonra tekrar denersiniz
minnos004 Balyanak_annesi romanya da yaşıyorum burası cevizi ile meşhur ama ne yazıkki kabuklu yok bulamıyorum pazardan içini alıyorum öyle. Peynirle deneyecem mutlaka tesekkur ederim
suheyla92 damlaaa_1 cam rendede rendeleyerek ya da havanda döverek verebilirsiniz yediklerinin icine katın. Yeni post acsaydiniz ya niye 4 yillik post hortlattiniz 😂
damlaaa_1 @suheyla92 Canım arama kısmına yazdım sadece bu post çıktı biri de böyle yazınca merak ettim altındakileri okumadım 😂 yediği şeylerden mesela neye katabilirim
anne_yiz minnos004 ceviz en sağlıklı kuruyemiştir saçmalamış. Boğazına kaçar dese tamamda sağır olur ne alaka. Benim kızım çok sever yer de çok şükür bi sıkıntısı yok
ozdenizzz anne_yiz olsaydı benim ikizlere olurdu heralde ben hep verdim 13 aylıklar kulaklar canavar 😂
ozdenizzz Ucansupurge aaa aşk olsun ne demek kaynak neymiş kaynak: komşunun çocuğu, eltisinin torunu, dıdısının dıdısı 😂