minnos004 Yok öyle birşey ya cahil uydurması bunlar… 1 yaş öncesi bebeklere bal verilmez büyükler bunu bir türlü anlamıyor yok işte birşey olsaydı bizim bilmem kimin çocuğu emziğini hep hala batırdı ona olurdu felan diyorlar anlamıyorlar laf geçenlerde anneannem bal verme sakın dedi bende vay be yaşlı kadın bile biliyor anneanneme bak sen dedim sonra ne dese beğenirsin kekeme olurmuş konuşana kadar bal verilmezmiş benim devreler yandı 🤣 sen doktorlar dışında kimseyi dinleme canım biz Allah’a emanet büyümüş nesillerdeniz hayatta kalıyor olmamız Allah’ın mucizesi 🤣 Ama alerjik bir besin dikkatli ver 3 gün dene bence öyle devam et ve toz haline getir boğazına yapışıp kalmasın kuruyemişler bu konuda tehlikeli dikkatli verilmeli geçenler de kızıma ceviz verdim kollarında isilik tarzı noktalar oldu sıcaktan mı cevizden mi emin olamadım sonrasında cevizi kestim bir sürede geçti bugün tekrar cevizli birşeyler verdim kolları yine isilik tarzı döktü nokta nokta sanırım alerjisi var biraz daha zaman geçsin tekrar deneyecem cevizi 3 gün