Babybloom Toprakkkk yani yakından bakınca yerini de bildiğimiz için belli oluyor tabi ama yüzüne bilmeden bakan anlamaz. Bu arada şans kızım da yardı kaşının üstünü onunki daha görünür yerde kaşın üst tarafında. Hiç belli olmuyor şimdi. Merak etme
Toprakkkk Babybloom Gerçekten mi ya ben günlerdir ağlıyorum psikolojim bozuldu. Bizim derindi ve iz baya uzun şuan yeni diye mi bilmiyorum çok çok belli. Çocuğun yüzüne baktıkça kahroluyorum. İz normal ten rengine dönüyor mu yoksa beyaz bir iz olarak mı kalıyor peki
Babybloom Toprakkkk bi tık açık renk kalıyor, eğer derinse çizgi şeklinde bir göçüklük de kalabilir. Ama büyüdükçe cilt esneyecek hiç kalmaz bence. Ağlama boşver, Allah beterinden saklasın🧿
Toprakkkk Babybloom Ah anne yüreği işte kafaya çok taktım elimde değil çok üzülüyorum😞 rica etsem kızının izini atabilir misin? Nasıl bir şey olcak hiç gözümde canlandıramıyorum
Toprakkkk Babybloom Çok teşekkür ederim🙏🏻Aaa gerçekten hiç belli değil yaa ten rengine dönmüşşş benim korkum bembeyaz bi iz kalması ama öyle olmayacak heralde🙏🏻 sizin ki ne güzel kaşın içerisine girmemiş bizim bir kısım kaşın içinde o yüzden kaş yapısı da bozuldu. Kızınınki de mi kaş dışında
Babybloom Toprakkkk o da şöyle bi yıllık yara izi😁 kaşa denk getirmemiş bizimkiler evet. Ama erkek çocukta dert değil ya tarz durur😁
maca Toprakkkk kıl çıkmaz benimde çocukken yarılmış kıl çıkmıyor genelde dikiş atılan yerlede kıl çıkmıyor ama şimdiki dikişlerden çıkarmı bilmiyorum
Toprakkkk maca evet kıl çıkmaz kıl kökleri ölüyor çünkü.Doktor kaşlar güçlendikçe komşu kaşlar orayı kapatır dedi.En kötü ilerde kaş ektirir rahatsız olursa. Onun çaresi var da iz konusu beni korkutuyor bembeyaz kalacak izi diye kafaya taktım
Toprakkkk Babybloom kızınki de belli değil hiç ya maşallah. Kızarıklık çok ve böyle parlak daha ya o yüzden çok dikkat çekiyor. Böyle sizinki gibi olması için baya uzun zaman geçmesi lazım sanırım 😞