Ceren_301121 minikprensannesiiiii öyle diyor herkes ya benimde ameliyatla alınacak tamamen içerdeymiş dişim maalesef ki 😞
minikprensannesiiiii Ceren_301121 İnşallah bi an evvel sende atlatırsın canım ya çok zor muş bu yirmilik diş hiç bir işe de yaramıyor ağrısından başka sıkıntısı olmuyor
Sdkanur minikprensannesiiiii kızlar ya bende rötgen çektirdim 2 tanesi gömülüymüş ama bemim hiç agrım yok sizin agrınız varmıydı
minikprensannesiiiii Sdkanur Benim de ilk başlarda ağrım olmuyordu canım ama son 1 aydır baş boyun çene kulak ağrısı gittim diş gömülü dediler
Mimoza-kizim minikprensannesiiiii ayy benmde 2 tane disim var cekilmesi gereken birisi cikti ama yanagima dogru bakiyo diş digeride cikamiyo diger dislerimi curutuyo ama korkuyorum en korktugum sey disçi :((
Mimoza-kizim minikprensannesiiiii evet bende korkuyorum beni bayiltsinlar butun dişlerimi sökebilirler hic sorun degl 😂😂😂
minikprensannesiiiii Mimoza-kizim Bende öyle diyordum canım bayıltsalar keşke diye panik atak var bende daha çok korktum doktor gerek yok hissetmezsin sadece sesleri duyacaksın dedi cidden öyleymiş 10 tane morfin yaptılar hiç bir şey hissetmedim 😂
Mimoza-kizim minikprensannesiiiii ayy valla o koltuga oturunca basim donuyo midem bulaniyo 😂😂 zaten kucucuk agzim var açamiyorumda agzimi bide agiza verilen su bogazima dogru gidiyo cekmiyolarda aspiratörle iyice midem bulaniyo 😂😂
minikprensannesiiiii Mimoza-kizim En sevmediğim şeyde o zaten kocaman aç demeleri açıyoz beğenmiyorlar da daha büyük aç demeden başka birşey bilmiyorlar 😂
yagmursen minikprensannesiiiii bir tane daha ağrı kesici alın. Antibiyotiğinizi düzenli kullanın. Gömülü diş ise kemik sızlıyordur bir kaç saate hafifler. Başka bir şey yapmamalısınız