Minigim24 Kızlar selam, 2. Ay aşılarını yaptırırken neler yaşadınız ? Bebişlerim huysuzluğu ne zaman başladı ne kadar sürdü ya 🙄🤦🏻♀️
hilalhsnygt Minigim24 Daha bugün yaptırdım yapılırken haliyle ağladı şu anlık biseyi yok ama ilerleyen saatleri bilemem tabi 😀
Aycan1419 Minigim24 yapıldığı gün çok huysuzdu ertesi gün iyiydi ateside çıkmadı doktorumuz eve gidince hemen yarım olcek içir dedi takip et dedi bi sorun olmadı ama çok huysuzdu🤦♀️
a010101 Minigim24 huysuzluk yoktu sabah 9 gibi yaptırdık gece ateşi çıkmıştı 2 4 6 ayında hep ateşlendi her bebek bir olmuyor kiminde hiç ateş bile yapmıyor inşallah yapmazda
fasulyeninannesi1 Minigim24 bugun olduk biz de henuz ates olmadi cok sukur ama inanilmaz huysuz surekli agliyor memede olmak istiyor 😭
Japoncicegi Yaptirdiktan sonra 3-4 saat cok huzursuzdu ayaklarini hareket ettirdikce agliyordu 😓 cok sukur gelip geciyor. Siz atesini kontrol edersiniz cok huzursuz olursa bir cay kasigi calpol verebilirsiniz😊
Minigim24 Japoncicegi altını değiştirdim şimdi çok ağladı bacakları ağrıyor galiba suan calpole gerrek yok gibi ağlayıp sızlarsa ateşlenirse vericem
Ozgemre İlk gün çok ağladı uyumadı çok huzursuzdu ateş olmadı şükür iki ve üçüncü gün sadece uyku yaptı canım
Minigim24 fasulyeninannesi1 bizimde öyle ateşte oldu ağrı kesici ateş düşürücü verdim biraz düştü ama huysuz ve yüzü kızardı
yagizinannesiiiiiiiiii Minigim24 bugün yaptırdık yapılırken ağladı. 4-5 saat sonra huysuzlanmaya başladı cok ağlıyor uyuyamıyor da calpol verdim insallah iyi gelir
Hndealnathn Her iki çocuğumda da 38e kadar ateş yaptı oğlumda bir de emme problemi yaşadım o gün hiç emmek istemedi ateslenene kadar biseyleri yoktu ama tabi doğal olarak ateşle beraber huzursuzluklari başladı ertesi güne hicbirseyleri kalmamisti
Minigim24 Hndealnathn yaa bizimde ateş oldu huysuzluk ağlama falan 1 günde geçiyor mu ya 3 gün falan sürmüyordur insallah
Minigim24 yagizinannesiiiiiiiiii huysuz bizimde baya memeyi çok az alıyor ateşş düştü 36.5 oldu çok şükür ama başındayım bizimkide uyymadı hiç hala uyanık bes dk dalıp kalkıyor hemen