Edebiyattt 15 günlük bebeğim hiç durmuyor sürekli ağlıyor ve emmek istıyor gazı var çıkaramıyor da aile hekiminden damla istedim daha erken demiş. Eczacıda kullanabilirsiniz dedi. Sizler ne zaman kullanmaya başladınız acaba? Şimdi başlasam erken mi olur?
nazlimom_ Edebiyattt 15 günden sonra gaz başlıyor zaten 15 gündne sonra başladik bizde nurse harveys şurubuyla nbl probiyotik
Selennnnnn Edebiyattt Tam da 15. Günde başladık bizde saçmalamış bence öyle olsa doktorumuz niye versin
Alpylmz Edebiyattt biz metsil başladık canım 15 günlüktük dr a falan danışmadım eczaneden alıverdi eşim metsil kilosuna göre kullandık son iki haftada biogaia aldırdım çok şükür gaz olayımız azaldı eskisi kadar yok
Edebiyattt nazlimom_ birkaç gündür başladı bebeğimde de. Nasıl iyi geldi mi size aile hekimi metzil yazmış ama eczacı da kimyasal diye zinco kullanın dedi
Nsabckk Edebiyattt canım nurse yada sapsımplex kullan bence ben kullandım sana yazılanı İnan çocuk daha çok gazlı oldu sanki. Bende 20 günlükken başladım. Aşırı gazdan kakasını yapamıyodu ek olarak biogia kullandım
nazlimom_ Edebiyattt nurse bitkisel oldugu icin iyi geldi sab simplex ve bioagaia kullandim ikiside iyi gelmedi
Dnzezgikose Edebiyattt vallaha hepsini denedim tek tek bana da iyi gelen metsil olmuştu her bebek farklı tabi
Edebiyattt Nsabckk tuvaletini yapıyor ama çok az az ishal o da öyle dolu dolu yapamıyor gazdan galiba
Nsabckk bnmyavrm günde üç kez 5 6 damla şeklinde veriyodum doktorumuz öyke söylemişti günlük 20 damlaya kadar normal verebilirsin dedi. Bazen günde 4 kez verdiğimde oluyodu gece 12 1 gibi. Bide saati saatine veriyodum ayrıca gaz masajı yapıyodum yotubeden izleyip bideee zeytinyağla karnını saat yönünde ovuyodum baya baya faydası olmuştu
Edebiyattt Alpylmz ne güzel darısı başımıza. Uykusu var sırf gazdan uyuyamıyor ben de başlayayım inşallah düzelir
Nsabckk Edebiyattt benim kızımda öyleydi çok zor bi süreç ölüm gibi bişey ama kimse ölmüyo 😂geçiyo ama ben kafayı yicek gibiydim stresten çatlıyodum 😂
Nsabckk bnmyavrm valla doktor ne dediyse onu verin ama ben veriyodum anca hayrediyodu 16 damla birden hiç vermedim ama bence siz tekrar bi sorun doktora. Bizim gittiğimiz doktor günde 20 25 damla normal demişti