alchn Minkpndam hiç modası geçmeyen ama hep şık duran bir renk valla gri evet öggg ama çok beğeniyorum yaa çok açık bir gri lacivert tonları gibi ama açık baya. Yada bej tarzı sütlü kahve tonları bence hiç geçmeyen moda
Kubra3525 Minkpndam mazzını firması evet ben ordan aldım mazzını istanbul takımı yazarsan model çıkar
aybikreis Kubra3525 Ben de baktım kusura bakmayın çok ağır duruyor. Benim ruhum daralıyor böyle şeyleri evinde sürekli görmeye tahammül edemezdim ☺️
Elfvli Minkpndam hayırlı olsun güle güle oturun. Ben daha çok pinterest ve instagram da İskandinav dekorasyon sayfalarından yararlanıyorum.
Kubra3525 aybikreis yok canım niye kusura bakayım gayet ferah ve lüks ben çok severek kullanıyorum geniş ev lazım zevk meselesi 😌
aybikreis Kubra3525 Bence de ☺️ Ben dümdüz şeyler seviyorum. Fazla eşya istemiyorum öyle bomboş biriyim ☺️
biryazmasali Minkpndam hayırlı olsun güle güle oturun bencede açık renk almayın tavisye etmem boyle Açık kahveli bordolu falan olabilr salon kiremit rengi gbi