Hayatiseyretmeyegelmisim Geçen gün post açtım kimse ilgilenmedi kaynana elti postu olsa biraz dedikodu dönseydi burda eminim ilginizi cekerdi 🧐🧐 Bebeğim 16 aylık 3 haftadır banyo mücadelesi veriyorum çok korkuyor suyu görünce çığlık çığlığa kaçıyor küvetten çok zor yıkıyorum neden böyle oldu nasıl tekrar sevdirebilirim bir yardımcı olun 😫😫😫😫
Balkizlarim Hayatiseyretmeyegelmisim oyuncaklar sevdiği her hangi birşey mesela denediniz mi şarkılar vb gibi seyler kafasına suyu beraber dökün yavaş yavaş onunda eline bir maşrapa verin 💐
ikikoalaanasi Hayatiseyretmeyegelmisim kızım 34 aylık hala sudan korkuyor. Ne yaparsan yapayım sevmedi. Havuz bile aldım banyo içine toplar koydum ördekler koydum yok yok yok. Suyla eğleniyor banyo aşamasında ağlıyor. Ağlamasız banyomuz yok. Kısacası ben çare bulamadim 😀
Baakpnr- Hayatiseyretmeyegelmisim bebeğim 5 aylık küvette cok aglyor. Ben de banyoya götürüyorum suyunu hazırlıyorum tabureye oturuyorum bacaklarımın üstüne havlu koyuyorm kızımı da havlunun üstüne koyp babası ile yıkıyoruz oturuyor sanıyor kendını ağlamıyor 😀 güzelce yıkıyorum en son kaldırıp temiz su dökerken farkediyor azcık viyaklıyor ama cok rahatmış böyle yıkamak isterseniz deneyin
Hayatiseyretmeyegelmisim Balkizlarim deniyorum olmuyor 😢 arabalarını koyuyorum küvete herzaman oyuncaklarla yikanirdik ama onlara ilgilenmiyor ağlamaktan beni duymuyor 😫😫 napicami şaşırdım suyu çok severdi niye böyle olduysa birden bire
Hayatiseyretmeyegelmisim ikikoalaanasi hiç umut yokmu ya 😫😫 benimki çok seviyordu banyodan çıkamamak için ağlardı şimdi küveti görünce girmemek için ağlıyor 🥴🥴
ikikoalaanasi Hayatiseyretmeyegelmisim umudumu kaybettim. Şimdi yine laf anlıyor telkin edebiliyorum. Küçük oğlum 9 aylık severdi suyu şimdi oda ağlıyor 😂 banyoyu seven çocuklara çok özeniyorum
Tuba_2020 Benim kızım da normalde ağlıyor idi dün ben banyo oturağına oturttum, musluğu açtım, konuştum,ilk ağladı ama sonradan su sesi de geldikçe sevdi bi 15dk filan bol su dökerek yıkadım.
Hayatiseyretmeyegelmisim Baakpnr- bugün böyle denedim olmadı kucağıma oturttum ay olarak büyük olduğu için sanırım bu numarayı yemedi 😫🥴
Poyrazin_annesii Şişme cocuk havuzu alın ıcıne otutturunıcıne oyuncaklar koyun sonrada içine su dökün 🥰 oturaun ıcınde yatım saat elerınızi suya çarpıp su sıçratın bıde kafasına banyo sapkası alıp takın. Boylelıkle suya alısır. Korkmaz
_Evlatcennetkokusu_ Birlikte girin küvete değil onu etkileyecek bir şey olmuş veya banyo yaparken sizi izlemesini sağlayın çıplak olmamaya dikkat edin
Poyrazin_annesii Hayatiseyretmeyegelmisim ınternete yazın cıkıyor . Bebegın kulaklarına yuzune fln su kaçmıyor
yaramaz_bocegim Hayatiseyretmeyegelmisim benimki de 16 aylık. Yüzüne su geldiği için korkuyor ağlıyor boğulacak sanıyor. Ne kadar dikkat etsem de illa ki yüzüne geliyor yaniçsonta da kıyamet kopuyor. Banyo şapkası denedim bir süre idare etti ama artık onu da istemiyor çıkarıyor. Vallahi bende banyo yaptırmak istemiyorum kirlenince bana Bi geliyolar 🙄
Hayatiseyretmeyegelmisim yaramaz_bocegim fffff napicaz ya iki günde bir çocuğu yikiyordum oynuyordu şimdi haftada 1 kez kıyametler yikaniyrz 😫😫😫
Nisann0601 Hayatiseyretmeyegelmisim küvetin icine oyuncaklar koyun cocugunuz onlarla ilgilenirken sizde yavastan yavastan yikamaya baslayabilirsiniz kafasinada e bebekte satilan banyo sapkasi var ondan takarsaniz daha kolay olur gibi dusundum en azindan su gelmez yuzune oda huzursuz olmaz.