Duygu_52AK Kızlar 1 yaşındaki oğluma ve kendime güneş kremi almak istiyorum hangi markalar önerirsiniz acaba ben karar veremedim bi türlü yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏 😊😇
Baakpnr- Duygu_52AK size la Roche öneririm mat bitişli bebek için bilmiyorum ben de yeni anneyim 🥰 burda bekliyim
Ates_mami Duygu_52AK mustela truekid kullandım bu zamana kadar. Memnundum. Ama bu yıl la roche posay alacağım.
menekseyagmr Duygu_52AK la roche posay aldım onu kullanıyorum kendimede o markayı kullandığım için gerçekten koruyuculuğu gayet iyi
1balkizannesi Güneş kremlerinde faktör arttıkça 10-15 dakika koruyuculuk artıyormuş aynı zamanda fiyat artıyormuş öyle bir şey öğrendim bugün la Roche posay olabilir siveno olabilir. Mustela olabilir.
Ebrar60 Benim oğlumun yüzü çok hassas hemen kızarır kabarır biz iki yıldır Sebamed 50+ kullandık size de tavsiye ederim 🥰
Tugceden34 Duygu_52AK ben mustela aldım hem 10 aylık oğluma hem kendime kullanıyorum dışarı çıkarken 😍
Ebrar60 Duygu_52AK Ben krem olanı kullanıyorum sprey olandan daha iyi geliyor bana ama tercih meselesi 🥰 Kendim için de Sebamed kullaniyorum 50+ 🥰❤️
menekseyagmr Duygu_52AK çocuk için olan bir ürünü varsa onu kullanmadım ama kendime bi dönem kullanmıştım yine koruyuculuğu iyi güzel bir marka ama la roche son dönemde benim favorim oldu bundan sonra ondan vazgeçmem keşke fiyatlarıda her gün artmasa 🥲