Azsekerlikahve Bence hiç o topa girme. Çünkü sıfır saçla dümdüz duracak ve hoş olmayacak annelerimiz o şekilde yapıyo
biruykusuzanne Aaanaaa arkası topuzlu boneler var. Annemin de saçları kısa bonesi var bonesşnşn arkasında dantel dantel eşarbı bağlayınca da çok güzel duruyor
Sarii54 Ben 2 senedir kapalıyım hiç topuz yapmadim saclarimida kestirdim kulak hizasına öyle rahat oldu düzgün durması için arkası kabarık boneler var onu kullanıyorum çokta rahat
Aaanaaa Arkası kabarık boneden ben de takıyorum ama ben icine bir de topuz tokası takıyordum. Eğer kazirsam topuz tokasini takamiycam dantelli bone takabilecem hoş durur mu bilemiyorum .
Nursemommmm Aaanaaa ben topuz tokası kullanmıyorum gayette hoş oluyo. Büyük topuz zaten uygun değil dini açıdan siz bilirsiniz kazırsanız sürekli bakım yağları kullanın saçlarınız güçlensin en azından😊
Aaanaaa @Aceranne benim önde sacim yok erkek tipi sac dökülmesi diyorlar ya öyle işte ortada tepede yanlarda azalma var qrka kısımda daha iyi sac. Erkin Koray gibi olacam diye ödüm kopuyor inan.
Gryffindor Uzun zamandır topuz tokası takmadan başörtümü bağlıyorum dünya varmış diyorum. Ayrıca artık çoğu kişi böyle yapıyor. Hoş duruyor
Aaanaaa Aceranne Eczaneye gidip sordum yapmıyoruz öyle bisey dedi yeni sac çıkması imkansız olanı koruyacaksin dedi. Karışım yapmiyormus maalesef