Bebisannesi 4 gündür ishal kusma ateş sikayetimiz var salgın var deniliyor ama ishalini kesemedim çocuğum mahvoldu lütfen ne yapabilirim doktor takipliyiz hergun serum alıyoruz ama ishali geçmiyor kustugu ve kakasi kokulu oluyor usutmekmi salginmi acaba
MelisaGoktugMommy Bebisannesi mukus varmi ne renk kakasi canim? Pirinc lapasi muz patates yedirmeyi dneedinmi
agns Bebisannesi oğlumu tam 3 Dr a götürdük geçmedi antibiyotik tedavisi uygulanamadi ne yazık ki ishal diye en son kuru kahveye limon sıkıp yedirdim annem yapardı küçükken bıçak gibi kesti 2 gündür iştahı yerine geldi yavrumun 6 gün bişey yemedi çubuk kraker ve sudan başka
KaganinAnnesi26 Bebisannesi 4 gündür bizde aynıyız bugün daha iyi yoğurt ve patates haşlaması vermeyi dene doktor bize reflor vermişti onu iciriyorum zorla kusma kesildi de ishali fena 😔 bir an önce iyilessinler 🙏🏻
Avakado1 Bebisannesi kızımda ateş hariç hepsi vardı, adenovirus çıktı. Tahlil yaptırdınız mı peki? Maalesef fena salgın varmış
MelisaGoktugMommy Bebisannesi probiyotik verin bol yogurt benim kizimin resmen 3 ay surdu goturmedigim dr kalmadi insallah hemen gecer endise etmeyin donem donem oluyor boyle
Bebisannesi Avakado1 evet bugün öğrendim adeno virus 10gunde geçer dedi çocuğum eridi bitti gözümün önünde bağırıyor sürekli ağlıyor
Azemefnan_2021 Bebisannesi rota virüsü diyecem ama doktor söylerdi öyle olsaydı muz verin haşlamış patates leblebi yada kuru kahveye limon damlatıp verın geçmiş olsun
Bebisannesi Azemefnan_2021 kahveli limon yedirmedim tükürüyor zaten yemekle arası yok sadece süt iciyor
Dmirhn07 Perşembe kusma, cuma ateş, beraberinde cumartesi pazar 4 er kere ishal vardı pazartesi azaldı ama yine karnı ağrıyordu bebeğimin kaka tahlilinde parazit cıktı bugun “flagyl” şuruba antibiyotiğe başladık
Mrsde05 Bebisannesi reflor diye probiyotik var sağlık ocağındaki Dr önermişti 2 kalık yoğurtla yedirdim öyle geçmişti bizimki
KaganinAnnesi26 Bebisannesi geçmiyor malesef bugün bizde acildeydik 39 ateş kusma ishal hala devam maalesef fena salgın var
Azemefnan_2021 Bebisannesi Bebisannesi tam ben diyecektim yorumunuzu okudum eniştemde öyle olmuş virüs varmış