97cansu Kızlar oğlum 3 buçuk aylık bugün sünnet oldu ama çok huzursuz ağlıyor sürekli nasıl hareket etmem gerekiyor bana yardımcı olun lütfen çok üzülüyorum 😔😔😔
Bulutyumurta 97cansu üzülme bende 4 aylıkken yaptırdım ilk gece biraz zor oluyor ama ertesi günlere birşey kalmaz gece sızlar belki acısına kalkar ağlar doktorun verdiği ilacları düzenli kullanın hemen gecicektir
Arzu_Doruk 97cansu yarına bişey kalmayacak merak etmeyin ilk 24 saat sonrası acı olmaz dedi bize doktorumuz gerçekten ertesi gün hiç ağlamadı
Ceren_301121 97cansu Bugün zor geçer canım bende 3 buçuk aylıkken yaptırdım ilk gün zor geçti ama sonrasında ne ağlama ne acı kaldı ilk gün calpol verdim doktorumun önerisiyle baya rahatlatmıştı
Benekist 97cansu verdiği kremleri sürdüm surekli kucakta kalmak istemisti. Bende uc aylikken yaptrmstim. Zar zor gece biraz uyumustu. Ama ertesi gün agrisi geçmişti
97cansu Bulutyumurta doktorun verdiklerinin dışında kantaron yağı vazelin gibi şeyler kullandınız mı önerdi birkaç kişi ama emin olamadım
97cansu Arzu_Doruk inşallah yarın daha iyi olur o ağladıkça içim parçalanıyor çok çaresiz hissediyorum 😔
97cansu Ceren_301121 bende de vardı calpol içirdim krem vermişti doktorumuz sürdüm ama huzursuzluğu aynı acısı geçmiyor mu diye merak ediyorum çok
Grey 97cansu 97cansu bende 5 günlükken yaptırmıştım üzülme sadece bir gece yaşıyorlar acısını seni çok iyi anlıyorum calpol ver krem sür özel bölgesine bardak kullan mutlaka yarın herşey daha güzel olucak☺️🌸
97cansu Benekist evet kucağımda durmak istiyor memeden ayrılmak istemiyor hiç ağlamaya başlıyor inşallah sabaha biraz rahatlar 😔
97cansu Grey bez kullanmayıp açıkta mı bıraksam diye düşündüm sonra bardağı gördüm yaptım sanırım daha iyi oldu . Bu gece bir geçse çok zormuş gerçekten dertlerine acılarına çözüm bulamamak 😔
Zhra_cil 97cansu gecmiş olsun canım bende oğlum iki buçuk aylıkken yaptırmıştım. İlk gün biraz kötüydü sonra bakımını iyi yaparsan agrısı emin ol azalacaktır zaten bi krem önermiştir doktor o uyusturuo agrısını alır
97cansu Zhra_cil çok sağolun ever ağrı kesici ve uyuşturucu olarak 2 krem verdi kullanıyorum ama çok güzel sürebiliyor muyum acıyacak diye korkudan emin değilim inşallah etkisi oluyordur sabaha bir çıksak 🙏🏻
Grey 97cansu antibiyotikli krem verdiyse onu da sür mutlaka özel bölgesine bide emzir bol bol😊geçmiş olsun dualarım sizinle geçer hemen inşallah
Sontvbukucu 97cansu olur annesi merak etme simdi agrisi vardır. Ister istemez derisi kesildi yani düşünün parmağınızi kagit kesse canınız yanar. Ertesi güne daha iyi olacak. 3 4 gune baya da toparlamis olacak. 1 haftaya biseycigi kalmaz
97cansu Grey çok sağolun Allah razı olsun bunları okudukça biraz içim rahatlıyor kendimi çok yalnız hissediyordum
Grey 97cansu kremi de özel bölgesine elinle değilde kremi normal sıkarak boca et biz öyle yapmıştık çok faydasını gördük🤌🏻
97cansu Grey çok teşekkür ederim bende öyle yapayım nasıl süreceğimi bilemedim canını acıtırım diye çok sağolun 🙏🏻