Ya dayanamıyorum artık 😭 o kadar yorgunum ki, stres, sinir, uykusuzluktan sütüm azaldı ya, yetmiyor sanki. Sürekli ağlıo kızım, oynatıyorum ağlıo, uykusu var diyorum uyutmaya çalışıyorum ağlıo, masaj yapıyorum ağlıo, kucağıma alıyorum ağlıo, illa kalkıp gezdirmem lazım susması için, e onada ben dayanamıyorum, 1 2 tur attıktan sonra kollarım belim kopuyor, oturmak gerekiyor, oturunca tekrar ağlıo, sanki Bi yerini koparıyolar ya, son sesiyle ağlıo yok böyle bir şey. Beynim uyuştu, başım çatlıo, başım ağrıdıkça sinirim çıkıo, stres oluyo, zaten uykusuzum. Daha çok deliriyorum, o ağladıkça ben kafayı yiyorum, sakin kalmaya onu oyalamaya susturmaya çalışıyorum yok olmuyo 😭😭😭ağlıyorum artık sinirden stresten. Akşam olunca sütüm kalmıyor. Napcam bilmiyorum, 4 aylık kızım, öldüm bittim ya. 3 4 çocuğu olanlar nasıl dayanmış helal olsun gerçekten ya. 2.çocuğu bile istemiyorum diyebilirim. O kadar zormuş ki bebek bakmak büyütmek, Allahım sabır versin tümmmm annelere. Yaşlandım yemin ederim ya yaşlandım, önceden uykusu düzenliydi, şimdi zorla uyutuyorum uyku saati gelince. Sütüm azalıo bacılaaarr, yardım 🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭