burjuvaanne Aytenekinci 42-43 uncu haftada falan normal adetimi gordum artik normal dogum yaptim şuan 1 yasinda halaaa emziririyorum memeye yapisigiz 😂👏🏼🧿
minnos004 Aytenekinci bebegim 6 aylık sezeryan oldum adet görmedim halen. Birde adet görünce kilolar daha mı hızlı gidiyor bilen var mı. Beş kilom fazla var gitmiyor ya😔
hulya1406 Kocakgiller doktora gittiniz mi ,emiliyor muydu memeyi kesince mi adet oldunuz ? Bende sezeryan oldum da.
Kocakgiller Aytenekinci yanı nedenini bilmiyorum ama normal dediler aktif emziriyordum halada öyle 5 dk bırakmıyor yakami🤷♀️
Ysm2019 @“Aytenekinci”#p20624694ilk doğumumda 8 ay sonra adet oldum ikinci doğumumda bebeğim 11 aylık oldu halen adet olmadım ikiside normal doğum
Aytenekinci minnos004 valla onu bilmiurm ama benm eltimde sezeryan oldu iki ay gördü adet oda birer gün şimdi olmuyo galiba oda hamile tam belli deil ama
Veragillerden Aytenekinci Süt koruması diye bir şey yok. Emzirmeyen birçok anne var, yine de geç adet görüyorlar. Prolaktin hormonu yüksek olan bazı anneler geç görebiliyor. Yapıyla alakalı bir şey. Üç aşağı beş yukarı bir sene olmamak bile normal.
Aytenekinci Veragillerden eskiler öyle dediği icn insan öyle dusunuyo işte teşekkür ederim bilginiz icn✨
Aytenekinci burjuvaanne doktor çağırdı 10 snra diye doğum dan ama ben gitmedim ben 45 gün adet oldum bebeğim 3 ayı doldurdu ben hala olmadım ama
Aytenekinci hulya1406 valla ben gitmedim bebeğim emiyo hala ve adet olmadım benm eltim sezeryan oldu oda bir iki ay olmadı snra oldu iki ay oda birer gün çok az ama şimdide hamile galiba dikkat edin o yzdn bnde aynı şekilde
Kocakgiller hulya1406 doktora gitmedim mesaj attım normal dendi. Suan 19 aylik hala emiyor bırakmadım belkide emme aralığını uzattığı için gelmiştir