Caglaa Pelinzade hic duymadim. Hemonjiom icerdede var heralde öyle anladm? Gecmis olsun. Üstte kalsın post bi duyan bilen vardir
Pelinzade Caglaa evet milim milim dalakta ve dalak fazlalığı varmış hemonjiom için bakıldığında tespit edildi belki o olmasıydı bilinmeyecekti doktor bile dedi hemonjiım var diye üzülüyordum
Sakura-chan Pelinzade hemonjiom dan anlamam ama arkadaşımın 2 dalağı var hiç sağlık sorunu yok. Sapasağlam . Dalak kan yapar sorun olmaz bence
Pelinzade Sakura-chan ilerde ne bileyim başına biri ey açarmı sporcu olmak istese koşsa aklıma. Bir sürü şey geliyor doktorada soracağım ama Burda da birileri çıkar dedim
Fatmako Bizde de aksesuar dalak cıkmıştı doktor hiç önemli bir şey değil dedi. Hatta unutmuşum bile. Şuan sen yazınca aklıma geldi
Minikprensannesi Pelinzade benım oglumun ayagının altında var ciger lekesi gibi hemanjıom deniyor iç organlarında yok şükür sadece ayagının altında var takıp ediliyo
Caglaa Minikprensannesi benimde kızımın göğsünün altinda ve alt dudağının içinde var. Bizimkindede yok ic organlarnda şükür.
Fatmako Pelinzade sanırım 2 aylıkken fark edildi şuan 3bucuk aylık. Pek bişey demedi hiç bir önemi yok demişti. Oyuzden de aklımdan çıkmış hatırlamıyorum
Caglaa Pelinzade amaa ilk defa duydum valla. Yani her şerde bi hayr varmış demekki. Peki tehlikeli flnmi doktorrunuz bisey dedi mi bu konuda.
Minikprensannesi Caglaa bizimki vasküler malfarmasyon deri bütünlügünün bozulması diye geçiyo leke gibi kabarıklık yok
Caglaa Minikprensannesi hmm ayni degil ozaman. Evet baya kabarik. Elbisesinin disindan belli oluyordu ama şimdi indi baya. Hala var yine de.